FORUM SOHBET ALANI (15 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Önlem almami gerektirecek bir plan yapmıyorsunuz ki 😁

Kazanıyoruz işte...

Ve bu egomanyayı yiklabilecek insanların Avni ve emirhan olduğunu size düşündüren nedir gerçekten merak ediyorum ,😁
Valla biz öyle bir şey düşünmüyoruz bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama o planlarımı 1 dk içinde sana ulaştıran arkadaşın maaşına zam yap biraz. Yanlış aktarmış sanki :)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Valla biz öyle bir şey düşünmüyoruz bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama o planlarımı 1 dk içinde sana ulaştıran arkadaşın maaşına zam yap biraz. Yanlış aktarmış sanki :)

Planlarım? Senin değil 😁 sen plan yapamazsın 😁

Yanilmadi, bu sayede darbe de yaptık..

Selamı var bu arada 😀 yakın zamanda bir araya geleceğiz, maaşını da elden teslim ederim 😀

Oraları sen dusunme git üyelerinin gazını al 😀

Benim galeri de her daim müsait bu arada, istediğin şekilde gelebilirsin 😀
Yerse ..

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Planlarım? Senin değil 😁 sen plan yapamazsın 😁

Yanilmadi, bu sayede darbe de yaptık..

Selamı var bu arada 😀 yakın zamanda bir araya geleceğiz, maaşını da elden teslim ederim 😀

Oraları sen dusunme git üyelerinin gazını al 😀

Benim galeri de her daim müsait bu arada, istediğin şekilde gelebilirsin 😀
Yerse ..
Türkiye'ye giriş yasağım olmasa gelmiştim çoktan merak etme ben de Kıbrıstayım her daim beklerim açık adres lazımsa bi telefon uzağındayım. Yerse :) Kendini boş triplere sokma bundan sonra devran döndüğünde o koca tabloyu gördüğünde bakalım nasıl kaçacaksın.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Olayla alakam bile yok ne olduğunu bile bilmiyorum birde sözünde dursaydın da ajanlarını cekseydin bari be en azından sözünde duruyor belli bir kalıbı var derdik

Teklifim o gün içindi 😁
Ama baktım ki Semih bizim çocuklara yonetim verecek, dedim ki kipirdamayin 😀 parti birlee vs.. yattı iş 😁

Semih halledecek ama inanıyorum 😀

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Türkiye'ye giriş yasağım olmasa gelmiştim çoktan merak etme ben de Kıbrıstayım her daim beklerim açık adres lazımsa bi telefon uzağındayım. Yerse :) Kendini boş triplere sokma bundan sonra devran döndüğünde o koca tabloyu gördüğünde bakalım nasıl kaçacaksın.

İlk geldigimde seni arayacağım sözüm olsun, oturur birkaç kadeh birşey içeriz, yerse 😀
Ama galeri basıp Cat çat yazıyorsun senin çocuklara, o günden beri bekliyoruz , ne basan var ne soran..

Dersen ki uyelerin gazını aldım bunu anlarım 😀

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Teklifim o gün içindi 😁
Ama baktım ki Semih bizim çocuklara yonetim verecek, dedim ki kipirdamayin 😀 parti birlee vs.. yattı iş 😁

Semih halledecek ama inanıyorum 😀
Bana süre verdiğini hatırlamıyorum sürekli laf cambazlığı yapmayın boş vaktim çok olsa bile size vakit harcamam az sözünüzün eri olun sonra adımı nereye sokarsanız sokun

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bunu da 2 dönem önce söyleyebilir miydin merak ediyorum ne çabuk unuttun altın okun sıralamaya girmek için çabaladığı dönemleri :) O dönemleri iyi hatırla sen beni anladın.

Hala boşsun 😀
Hesabımda ki para ve elmas altinoku 2 dönem hiç puan kasan olmasa bile sıralamaya sokmaya yeter 😀
Bunu bil boş boş konuşma artık..

Konusacaksan da git 3-5 üyeni kandır.
Burada bunu yiyecek insan yok..

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Hala boşsun 😀
Hesabımda ki para ve elmas altinoku 2 dönem hiç puan kasan olmasa bile sıralamaya sokmaya yeter 😀
Bunu bil boş boş konuşma artık..

Konusacaksan da git 3-5 üyeni kandır.
Burada bunu yiyecek insan yok..
Hadi ya... Niye o zamanlar özel konuşmalarda sen bizim neler çektiğimizi altta biliyor musun gibi söylemlerin vardı bana Fatihcim. 🤔 Ben de paket çeksem tarihi fark atarım o önemli değil icraat lazım icraat.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Hadi ya... Niye o zamanlar özel konuşmalarda sen bizim neler çektiğimizi altta biliyor musun gibi söylemlerin vardı bana Fatihcim. 🤔 Ben de paket çeksem tarihi fark atarım o önemli değil icraat lazım icraat.

Sen hiç paket çektin mi 😀

Göndereyim mi para çekmek ister misin 😀

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Bak vallahi gelirsen bir gün kıbrısa sana açıp kamera kayıtlarını izleteyim oraya geldiğimde gardını alırsın

Gard mi 😀
Yaşının Max 18 olduğunu düşüneceğim yapma 😀

Raconu kesen sensin, uygulamayan sen.

İş ciddiye binince yasağım.var 😀

Böyle adamların hepsi karşımızda el pençe durdu bu güne kadar ,😀

Altından kalacamayacagin laflar etme, sana son tavsiyem budur 😀