FORUM SOHBET ALANI (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Önlem almami gerektirecek bir plan yapmıyorsunuz ki 😁

Kazanıyoruz işte...

Ve bu egomanyayı yiklabilecek insanların Avni ve emirhan olduğunu size düşündüren nedir gerçekten merak ediyorum ,😁
Valla biz öyle bir şey düşünmüyoruz bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama o planlarımı 1 dk içinde sana ulaştıran arkadaşın maaşına zam yap biraz. Yanlış aktarmış sanki :)

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Valla biz öyle bir şey düşünmüyoruz bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama o planlarımı 1 dk içinde sana ulaştıran arkadaşın maaşına zam yap biraz. Yanlış aktarmış sanki :)

Planlarım? Senin değil 😁 sen plan yapamazsın 😁

Yanilmadi, bu sayede darbe de yaptık..

Selamı var bu arada 😀 yakın zamanda bir araya geleceğiz, maaşını da elden teslim ederim 😀

Oraları sen dusunme git üyelerinin gazını al 😀

Benim galeri de her daim müsait bu arada, istediğin şekilde gelebilirsin 😀
Yerse ..

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Planlarım? Senin değil 😁 sen plan yapamazsın 😁

Yanilmadi, bu sayede darbe de yaptık..

Selamı var bu arada 😀 yakın zamanda bir araya geleceğiz, maaşını da elden teslim ederim 😀

Oraları sen dusunme git üyelerinin gazını al 😀

Benim galeri de her daim müsait bu arada, istediğin şekilde gelebilirsin 😀
Yerse ..
Türkiye'ye giriş yasağım olmasa gelmiştim çoktan merak etme ben de Kıbrıstayım her daim beklerim açık adres lazımsa bi telefon uzağındayım. Yerse :) Kendini boş triplere sokma bundan sonra devran döndüğünde o koca tabloyu gördüğünde bakalım nasıl kaçacaksın.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Olayla alakam bile yok ne olduğunu bile bilmiyorum birde sözünde dursaydın da ajanlarını cekseydin bari be en azından sözünde duruyor belli bir kalıbı var derdik

Teklifim o gün içindi 😁
Ama baktım ki Semih bizim çocuklara yonetim verecek, dedim ki kipirdamayin 😀 parti birlee vs.. yattı iş 😁

Semih halledecek ama inanıyorum 😀

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Türkiye'ye giriş yasağım olmasa gelmiştim çoktan merak etme ben de Kıbrıstayım her daim beklerim açık adres lazımsa bi telefon uzağındayım. Yerse :) Kendini boş triplere sokma bundan sonra devran döndüğünde o koca tabloyu gördüğünde bakalım nasıl kaçacaksın.

İlk geldigimde seni arayacağım sözüm olsun, oturur birkaç kadeh birşey içeriz, yerse 😀
Ama galeri basıp Cat çat yazıyorsun senin çocuklara, o günden beri bekliyoruz , ne basan var ne soran..

Dersen ki uyelerin gazını aldım bunu anlarım 😀

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Teklifim o gün içindi 😁
Ama baktım ki Semih bizim çocuklara yonetim verecek, dedim ki kipirdamayin 😀 parti birlee vs.. yattı iş 😁

Semih halledecek ama inanıyorum 😀
Bana süre verdiğini hatırlamıyorum sürekli laf cambazlığı yapmayın boş vaktim çok olsa bile size vakit harcamam az sözünüzün eri olun sonra adımı nereye sokarsanız sokun

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Bunu da 2 dönem önce söyleyebilir miydin merak ediyorum ne çabuk unuttun altın okun sıralamaya girmek için çabaladığı dönemleri :) O dönemleri iyi hatırla sen beni anladın.

Hala boşsun 😀
Hesabımda ki para ve elmas altinoku 2 dönem hiç puan kasan olmasa bile sıralamaya sokmaya yeter 😀
Bunu bil boş boş konuşma artık..

Konusacaksan da git 3-5 üyeni kandır.
Burada bunu yiyecek insan yok..

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Hala boşsun 😀
Hesabımda ki para ve elmas altinoku 2 dönem hiç puan kasan olmasa bile sıralamaya sokmaya yeter 😀
Bunu bil boş boş konuşma artık..

Konusacaksan da git 3-5 üyeni kandır.
Burada bunu yiyecek insan yok..
Hadi ya... Niye o zamanlar özel konuşmalarda sen bizim neler çektiğimizi altta biliyor musun gibi söylemlerin vardı bana Fatihcim. 🤔 Ben de paket çeksem tarihi fark atarım o önemli değil icraat lazım icraat.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Hadi ya... Niye o zamanlar özel konuşmalarda sen bizim neler çektiğimizi altta biliyor musun gibi söylemlerin vardı bana Fatihcim. 🤔 Ben de paket çeksem tarihi fark atarım o önemli değil icraat lazım icraat.

Sen hiç paket çektin mi 😀

Göndereyim mi para çekmek ister misin 😀

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Bak vallahi gelirsen bir gün kıbrısa sana açıp kamera kayıtlarını izleteyim oraya geldiğimde gardını alırsın

Gard mi 😀
Yaşının Max 18 olduğunu düşüneceğim yapma 😀

Raconu kesen sensin, uygulamayan sen.

İş ciddiye binince yasağım.var 😀

Böyle adamların hepsi karşımızda el pençe durdu bu güne kadar ,😀

Altından kalacamayacagin laflar etme, sana son tavsiyem budur 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...