K
K A R A B U L U T
Ziyaretçi
bide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMCKızlar mı? İmam Hatip okuyorum
bide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMCKızlar mı? İmam Hatip okuyorum
Kendime göre
Çarşı değil kızlar dedi ya ondan sinir oldumbide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMC
uzatma bee artıkKendime göre’ demek ne anlama geliyor? Bu, sürecin kurallarını ve adaletini hiçe saymak demektir. Seçim sürecini kişisel keyfinize göre yönetmen hem adalet hem de şeffaflık açısından büyük bir sorun yaratıyor. Böyle bir yaklaşım yalnızca seçimlerin meşruiyetini değil, tüm katılımcıların güvenini zedeler. Bu tür keyfi kararlarla seçim sürecine zarar vermenizin kabul edilemez olduğunu belirtiyorum bayz kafana göre neyin işini yapıyorsun
Öyle deme belki okulu çarşının yanındadırbide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMC
ne alakası var diyemez miÇarşı değil kızlar dedi ya ondan sinir oldum
Adaylıktan alıyor beni itiraz ediyorum karışma otur yerineuzatma bee artık
Karşı cinsiyeti göremiyorsun gözüne perde iniyor orada okuyuncabide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMC
Hocam ilk seçimi ele aldım ve direkt kavgayı bitirttimKendime göre’ demek ne anlama geliyor? Bu, sürecin kurallarını ve adaletini hiçe saymak demektir. Seçim sürecini kişisel keyfinize göre yönetmen hem adalet hem de şeffaflık açısından büyük bir sorun yaratıyor. Böyle bir yaklaşım yalnızca seçimlerin meşruiyetini değil, tüm katılımcıların güvenini zedeler. Bu tür keyfi kararlarla seçim sürecine zarar vermenizin kabul edilemez olduğunu belirtiyorum bayz kafana göre neyin işini yapıyorsun
HhahshahdhshfjsjfjhahsÖyle deme belki okulu çarşının yanındadır
Derne alakası var diyemez mi
tecrübelisin sanırım hahdhshdhahdhwhKarşı cinsiyeti göremiyorsun gözüne perde iniyor orada okuyunca
Bu daha da alakasız reis ama sen bilirsinÇarşı değil kızlar dedi ya ondan sinir oldum
Bağlantı kurmaya calısıyorum dur, not faund 404. Sayfa görüntülenemiyor hatası aldımbide kral çarşıyla imam hatibin alakasi ne KWMFOWMFOWMGOQMFOQMC
Ne alaka ben annemi göremiyor muyum?Karşı cinsiyeti göremiyorsun gözüne perde iniyor orada okuyunca
Adaydan almanın gecerli sebebi nedirHocam ilk seçimi ele aldım ve direkt kavgayı bitirttim
yav annen ne alaka şuan o espri yaptı anlamadınNe alaka ben annemi göremiyor muyum?
Tabi ağrı ilahiyat okudumtecrübelisin sanırım hahdhshdhahdhwh
İnsanları toplu şekilde adaylıktan çekilmeye davet ederseniz çekerizAdaydan almanın gecerli sebebi nedir
Sen benm seçimi nıye yedın onu anlatİnsanları toplu şekilde adaylıktan çekilmeye davet ederseniz çekeriz