52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (33 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaşlar herkesin mobil bankası var,
Mobil banka uygulamaları bu işe milyonlarını yatıran yazılımlar.

Buyrun mobil şubede aktivasyonu iptal edin ve giriş yapın.
Kaç saniye sürüyor, kaç saniyede sms geliyor görelim.
En iyi banka altyapısında bile sms gelme süresi en az 10 saniye.
Eğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Eğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederim
Sistem kusursuz çalışıyor, burada bir sorun yok.
400 kişi oy kullanıp 30 kişide sorun çıkıyorsa bu kişilerden kaynaklı bir problemdir.
Telefon rootluysa, telefonda sms engelleyici uygulamalar varsa BaşkanOnline ne yapsın?

Sinan SEVİM

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ona da cevap veremiyorsun tek yapabildiğin şu oyunda millete vip alıp partide tutmak o da bir seçim kazandırdı sana onu da kendi parti üyelerine değil başka parti üyelerine makam sağladı. Ha bu arada sana yazmam seni muhatap alıyorum olarak algılama oyun gereği parti yöneticisin ya ondan yazıyorum şahsına değil
Ben parti yönetici değilim. Umarım görme engelli değilsindir 😘

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şimdi bakınız.
Sistem demişki seçim bitiş tarihi: ayın 27. Günü saat 23:59:00 diye.
Ama bu reel hayatta yogun olan BLODKİNG adlı ordinaryus başkanımız oyunu 27.01.2025 tarihinde, saat: 23:59:50 inci saniyede kullanmış.
Hadi sms i onaylandı sayalım, kardeşim zaten 50 saniye geç kullanmış. Oy GEÇERSİZ

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
400 kişi oy kullanıp 30 kişide sorun çıkıyorsa bu kişilerden kaynaklı bir problemdir.
Telefon rootluysa, telefonda sms engelleyici uygulamalar varsa BaşkanOnline ne yapsın?
Problemi olan arkadaşlarda yazdıgında yardımcı oluyoruz zaten.
Bu arkadaşın yazmaya bile vakti yok.
Biz ne yapalım?

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Hocam sizde adres bilgisi varsa kapıya kadar gidip imzalatmanız lazımdı kağıdı lütfen 😂

Sinan SEVİM

Yasaklı Üye
Vatandaş
Rootlu veya sms engelleyici yoksa oyuncu ne yapsın sayın yönetim. Neden kendinizi düşündüğünüz gibi oyuncuyu düşünmüyorsunuz

dark slayer

Altın ok
Vatandaş
Adamın babası bile hayata bu kadar savunmadi keşke avukat olsaydın bende seçimin biteceğine 10 saniye kala oy kulansam benide savun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...