Eğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederimArkadaşlar herkesin mobil bankası var,
Mobil banka uygulamaları bu işe milyonlarını yatıran yazılımlar.
Buyrun mobil şubede aktivasyonu iptal edin ve giriş yapın.
Kaç saniye sürüyor, kaç saniyede sms geliyor görelim.
En iyi banka altyapısında bile sms gelme süresi en az 10 saniye.
Öhm öhm
Bana sms 12 saatte geldi ama sen bilirisinEğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederim
Sistem kusursuz çalışıyor, burada bir sorun yok.Eğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederim
Ben parti yönetici değilim. Umarım görme engelli değilsindirOna da cevap veremiyorsun tek yapabildiğin şu oyunda millete vip alıp partide tutmak o da bir seçim kazandırdı sana onu da kendi parti üyelerine değil başka parti üyelerine makam sağladı. Ha bu arada sana yazmam seni muhatap alıyorum olarak algılama oyun gereği parti yöneticisin ya ondan yazıyorum şahsına değil
Problemi olan arkadaşlarda yazdıgında yardımcı oluyoruz zaten.Sistem kusursuz çalışıyor, burada bir sorun yok.
400 kişi oy kullanıp 30 kişide sorun çıkıyorsa bu kişilerden kaynaklı bir problemdir.
Telefon rootluysa, telefonda sms engelleyici uygulamalar varsa BaşkanOnline ne yapsın?
Hocam sizde adres bilgisi varsa kapıya kadar gidip imzalatmanız lazımdı kağıdı lütfenSistem kusursuz çalışıyor, burada bir sorun yok.
400 kişi oy kullanıp 30 kişide sorun çıkıyorsa bu kişilerden kaynaklı bir problemdir.
Telefon rootluysa, telefonda sms engelleyici uygulamalar varsa BaşkanOnline ne yapsın?
Ama 9 oy katsayı alacak kadar vakti varmışProblemi olan arkadaşlarda yazdıgında yardımcı oluyoruz zaten.
Bu arkadaşın yazmaya bile vakti yok.
Biz ne yapalım?
Rootlu veya sms engelleyici yoksa oyuncu ne yapsın sayın yönetim. Neden kendinizi düşündüğünüz gibi oyuncuyu düşünmüyorsunuzSistem kusursuz çalışıyor, burada bir sorun yok.
He bu uygulama neden yokHocam sizde adres bilgisi varsa kapıya kadar gidip imzalatmanız lazımdı kağıdı lütfen
Görme engelini hakaret olarak kullandıysanız mide bulandırıcı gerçektenBen parti yönetici değilim. Umarım görme engelli değilsindir
Bak şimdi bunlar kendisi ile mi çelişti geneAma 9 oy katsayı alacak kadar vakti varmış
Adamın babası bile hayata bu kadar savunmadi keşke avukat olsaydın bende seçimin biteceğine 10 saniye kala oy kulansam benide savun olurmuEğer sms geliyor ise BaşkanOnlinenin bu sistemi kusursuz çalışıyor oyu kullandıktan hemen 1 saniye sonra sms geliyor ben 10 saniyeyi bulmadan her seçimde onay yaptığımı düşünüyorum. Eğer görebiliyorsanız incelemenizi tavsiye ederim