Bilgem görmesin bakBu kadar ağlamayın Göktürkü kurmam bu yolun başlangıcıydı parti başkanınız ekrem bey de biliyor![]()
Ne kadar saçma bir yorum sırf konuşmak için konuşmuşsun boş adam.Aferin dersini almışsındır. Onurlu bir davranış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Kadın oyunculara rahatsız etmenin sonucunun ne olduğunu öğrenmişsindir artık
Keşke gelse de size görseÇağırırım bilgemi bak kızar sana![]()
Tiyatro değil gerçekleri yaptım işte orda herşeyBırakın tiyatroyu başkanım yakışmıyor. Bunlar iyi günleriniz sizin
Ben ciddiye almadım onu sen niye alıyorsun reis emin ol sevimde ciddiye almamıştır çünkü uğraşıp dururlarNe kadar saçma bir yorum sırf konuşmak için konuşmuşsun boş adam.
Ne demek bayan üyeyi rahatsız etmek.
Bayan üyenin başına silah dayadıdamı konuştu okadar.
Ne diye insanları zan altında bırakıyorsun. Rahatsızlık varsa bayan üye ne diye dile getirmedi 1 aydır. Daha kadının ağzından abuzeyt beni rahatsız etti diye bir kelime çıkmadı.
Rakiplerimde bile olsa senin gibi gereksiz biri olmasaydı keşke
Sal boş ver ağzı olan konuşuyorNe kadar saçma bir yorum sırf konuşmak için konuşmuşsun boş adam.
Ne demek bayan üyeyi rahatsız etmek.
Bayan üyenin başına silah dayadıdamı konuştu okadar.
Ne diye insanları zan altında bırakıyorsun. Rahatsızlık varsa bayan üye ne diye dile getirmedi 1 aydır. Daha kadının ağzından abuzeyt beni rahatsız etti diye bir kelime çıkmadı.
Rakiplerimde bile olsa senin gibi gereksiz biri olmasaydı keşke
Hem seni hemde @Sevim AYDIN 'ı zan altında bırakıyor abuk subuk konuşarakBen ciddiye almadım onu sen niye alıyorsun reis emin ol sevimde ciddiye almamıştır çünkü uğraşıp dururlar
İşleri o zatenHem seni hemde @Sevim AYDIN 'ı zan altında bırakıyor abuk subuk konuşarak
ablamdan gizlediğim Bir şey yok merak etmeBilgem görmesin bak![]()
En son hastane girişinde gördüm koşuyordu hastaneye Murat kötü bişey yok dimi ablandaablamdan gizlediğim Bir şey yok merak etme
Düzgün konuş ameliyat masasında bekleyen 93482 hasta vardırEn son hastane girişinde gördüm koşuyordu hastaneye Murat kötü bişey yok dimi ablanda![]()
Yok abuzeyt gayet iyi selamı var sana keşke korkup gitmeseydi diyor senin içinEn son hastane girişinde gördüm koşuyordu hastaneye Murat kötü bişey yok dimi ablanda![]()
Bir insanın sağlık durumuyla alay edecek kadar düşmeyin başkan yakışmıyor malum oyun başkanısınızEn son hastane girişinde gördüm koşuyordu hastaneye Murat kötü bişey yok dimi ablanda![]()
Ablanın abla olduğundan eminmisin pekiablamdan gizlediğim Bir şey yok merak etme
Hastalık durumu değil ya. Allah şifasını versin o doktorluğa laf çarpıyorBir insanın sağlık durumuyla alay edecek kadar düşmeyin başkan yakışmıyor malum oyun başkanısınız![]()
Kim oyun başkanıBir insanın sağlık durumuyla alay edecek kadar düşmeyin başkan yakışmıyor malum oyun başkanısınız![]()
görüşmesem adamı ayakta uyutacaksınızAblanın abla olduğundan eminmisin peki![]()
Ekrem dün çatışma çıktı 8 ex 15 yaralıHastalık durumu değil ya. Allah şifasını versin o doktorluğa laf çarpıyor![]()
Olayı değiştirme bence neyden bahsettiğimi biliyorsunBir insanın sağlık durumuyla alay edecek kadar düşmeyin başkan yakışmıyor malum oyun başkanısınız![]()