Yok abi ne bilcekler amatör oldumuzu düşünsunler boşver yine kaybederlerBunlar @BaşkanOnline nin her türlü olaya müdahe etme hakkının saklı olduğunu bilmiyor heralde
Yok abi ne bilcekler amatör oldumuzu düşünsunler boşver yine kaybederlerBunlar @BaşkanOnline nin her türlü olaya müdahe etme hakkının saklı olduğunu bilmiyor heralde
Ne farkeder ki oyun yönetimi nereden istifa edeceğini söylemek zorunda değil ve söyleyemez , olası bir hata da durum oyun yönetimini zora sokar , istifa edilen yer bellidir , burada oyun yönetimini zora sokacak sözler söylemeyin ! Ne yani oyun yönetimi abuzeyte buradan istifa edebilirsin mi dedi ? Arka tarafta ne konuşuldu ne konuştunuz ? Darbe olurken istifa etmesi tamamen kural dışıdır o zaman her darbede oyun başkanları istifa etsin o zaman darbe olmaz ki ? Siz resmen oyun kurallarını bilinçli bir şekilde ihlal ediyorsunuz ve bunu özelden oyun yönetimine konuşmadığımız ne alaka diyorsunuz ? @BaşkanOnline sizinle özelden konuşulduğunu iddaa ediyor böyle birşey varsa kural ihlalinin olduğunu söylemediniz mi ? Darbede oyun başkanı istifa ederse bunun sonu ardı gelmes sürekli sürekli her darbede tüm başkanlar istifa eder ve işleyişi bozar bunu bilerek mi heraket ettiler ?Vikide böyle bir kural varmı varsa ekran görüntüsü atabilirmisin. Veya konu açmadan önce yönetimle konuşmadığını nereden biliyorsun. Çok bilmiş acemi başkan shshshshh![]()
Selam ben hesapta mı sevim başkana ait. Onun gibi 4 sayfa yazıyorsun daNe farkeder ki oyun yönetimi nereden istifa edeceğini söylemek zorunda değil ve söyleyemez , olası bir hata da durum oyun yönetimini zora sokar , istifa edilen yer bellidir , burada oyun yönetimini zora sokacak sözler söylemeyin ! Ne yani oyun yönetimi abuzeyte buradan istifa edebilirsin mi dedi ? Arka tarafta ne konuşuldu ne konuştunuz ? Darbe olurken istifa etmesi tamamen kural dışıdır o zaman her darbede oyun başkanları istifa etsin o zaman darbe olmaz ki ? Siz resmen oyun kurallarını bilinçli bir şekilde ihlal ediyorsunuz ve bunu özelden oyun yönetimine konuşmadığımız ne alaka diyorsunuz ? @BaşkanOnline sizinle özelden konuşulduğunu iddaa ediyor böyle birşey varsa kural ihlalinin olduğunu söylemediniz mi ? Darbede oyun başkanı istifa ederse bunun sonu ardı gelmes sürekli sürekli her darbede tüm başkanlar istifa eder ve işleyişi bozar bunu bilerek mi heraket ettiler ?
Senden de eskiyim bence sus oyununu oynaSelam ben hesapta mı sevim başkana ait. Onun gibi 4 sayfa yazıyorsun da
Yönetime hesap sorma hakkını nerden buluyorsunuzNe farkeder ki oyun yönetimi nereden istifa edeceğini söylemek zorunda değil ve söyleyemez , olası bir hata da durum oyun yönetimini zora sokar , istifa edilen yer bellidir , burada oyun yönetimini zora sokacak sözler söylemeyin ! Ne yani oyun yönetimi abuzeyte buradan istifa edebilirsin mi dedi ? Arka tarafta ne konuşuldu ne konuştunuz ? Darbe olurken istifa etmesi tamamen kural dışıdır o zaman her darbede oyun başkanları istifa etsin o zaman darbe olmaz ki ? Siz resmen oyun kurallarını bilinçli bir şekilde ihlal ediyorsunuz ve bunu özelden oyun yönetimine konuşmadığımız ne alaka diyorsunuz ? @BaşkanOnline sizinle özelden konuşulduğunu iddaa ediyor böyle birşey varsa kural ihlalinin olduğunu söylemediniz mi ? Darbede oyun başkanı istifa ederse bunun sonu ardı gelmes sürekli sürekli her darbede tüm başkanlar istifa eder ve işleyişi bozar bunu bilerek mi heraket ettiler ?
Yönetime hesap sormuyorum özelden konuşmadığımızı nerden biliyorsun diyor pardon da kurallar açık herşey ortada yönetime göre mi hareket ediyorlar asıl onlar ima da bulunuyor gözlerin kör ise tekrar okuYönetime hesap sorma hakkını nerden buluyorsunuz
Peki sen genel kurmay başkanı olarak darbenin neden yapıldığını biliyormusun ? Nerden bilecen ki sana bir metin atıldı, sende bu metine göre gözü kapalı hareket ediyorsun. Oyunun yönetiminde sıkıntılar olduğu için darbe yapmadınız mı. Oyun başkanıda madem sıkıntı var istifa ediyorum dedi.Ne farkeder ki oyun yönetimi nereden istifa edeceğini söylemek zorunda değil ve söyleyemez , olası bir hata da durum oyun yönetimini zora sokar , istifa edilen yer bellidir , burada oyun yönetimini zora sokacak sözler söylemeyin ! Ne yani oyun yönetimi abuzeyte buradan istifa edebilirsin mi dedi ? Arka tarafta ne konuşuldu ne konuştunuz ? Darbe olurken istifa etmesi tamamen kural dışıdır o zaman her darbede oyun başkanları istifa etsin o zaman darbe olmaz ki ? Siz resmen oyun kurallarını bilinçli bir şekilde ihlal ediyorsunuz ve bunu özelden oyun yönetimine konuşmadığımız ne alaka diyorsunuz ? @BaşkanOnline sizinle özelden konuşulduğunu iddaa ediyor böyle birşey varsa kural ihlalinin olduğunu söylemediniz mi ? Darbede oyun başkanı istifa ederse bunun sonu ardı gelmes sürekli sürekli her darbede tüm başkanlar istifa eder ve işleyişi bozar bunu bilerek mi heraket ettiler ?
Kurt77 nerdeDün kurulan fake hesap bizden hesap sormaya çalışıyor![]()
Ben yenimisin dedim sana. Tamam en eski sensin. Hatta bir rivayete göre , başkanonline açılmadan önce de sen varmışsın öyle dedilerSenden de eskiyim bence sus oyununu oyna
Rol play ne demek git bi googleden yaz araştır cahillere cevap vermekten bıktımPeki sen genel kurmay başkanı olarak darbenin neden yapıldığını biliyormusun ? Nerden bilecen ki sana bir metin atıldı, sende bu metine göre gözü kapalı hareket ediyorsun. Oyunun yönetiminde sıkıntılar olduğu için darbe yapmadınız mı. Oyun başkanıda madem sıkıntı var istifa ediyorum dedi.
SEN GENEL KURMAY BAŞKANI OLARAK DARBEYİ KİŞİSEL FANTEZİLER İÇİNMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ?
Eskisin ama bilmiyosun sevim ablan uyarmiyomu seniSenden de eskiyim bence sus oyununu oyna
Hı hı tamam senin genel kurmay başkanı olarak cevap veremediğin sorulare googledan bakarım. Kayıp einsteinRol play ne demek git bi googleden yaz araştır cahillere cevap vermekten bıktım
Fake mi sizin bütün pisliklerinizi dokecem daha fenomen Ahmet nerde bazı şeylerin zamanı gelmedi miDün kurulan fake hesap bizden hesap sormaya çalışıyor![]()
Aman kardeşim buraya dökmeyin bıktık zatenFake mi sizin bütün pisliklerinizi dokecem daha fenomen Ahmet nerde bazı şeylerin zamanı gelmedi mi
ne demekk öğrertirmisnRol play ne demek git bi googleden yaz araştır cahillere cevap vermekten bıktım
Dur bekle chatGPT ' ye soruyorne demekk öğrertirmisn
Sus biraz ya baş ağrıttınKendi kendilerine konuşuyorlar şaka gibidiğer hesaba geçiş yapın sürekli yazamadığınız cesaret edemediğiniz yalan yanlış yazarak anca kaos için fake hesap açın
![]()