Sen ben makam istiyorum diye tuttursan, makam kazanalım ittifak sürekli kazansın diyip oyundaki dengeyi bozarsan (burada sen lafın gelişi) müdahale edecek birisi olur bu kadar basit.İşte bende bunu diyorum. Söz vermişdiniz müdahil oldunuz
Sen ben makam istiyorum diye tuttursan, makam kazanalım ittifak sürekli kazansın diyip oyundaki dengeyi bozarsan (burada sen lafın gelişi) müdahale edecek birisi olur bu kadar basit.İşte bende bunu diyorum. Söz vermişdiniz müdahil oldunuz
Bu arkadaşlarla arandaki fark şu, hepinize aynı şeyi yazdık, gerekçesini de yazdık, onlar anlıyor, sen anlamıyorsun.İttifaktan çıkın demediniz hocam. AsilTürk'e de, ÖVİP'e de bize de aynı şeyi yazdınız. Üçünüz bir arada da olmayın diye. Bu ittifaktan çıkın değil. Bakın, ÖVİP Başkanı, AsilTürk Başkanı, Onursal Başkanı, elinizi vizdanınızı da koyun doğruları söyleyin. Biz zaten gideceğiz. Bu oyuna geldiğimiz günden sonra da, geldiğimiz günden bugüne kadar da söyledik. Biz yönetimin kuklası olmayacağız.
Hocam ben cevap veriyim tek tek yazılanlara sonra siz. Lütfen karışıklık olmasın4. ay asil türk ve öviple yan yana durmayın demedik, ittifak içinde olmayın bunu bitreceğiz dedik.
Çünkü rekabeti bozan bir durum vardı.
Buna müdahale ettik, bu da çok normal.
Adaletli oldugumuz için müdahale edildi.
Size de karşıdaki arkadaşlara da şunu dedik 5 parti bir araya geldiğinde kazanmama durumu yok bu rekabeti baltalayan bir şey.
Bugün gelinen noktada bu herkesin malumun ilanı.
Ben geldiğinizde arka plandaydım zaten, ne zaman rekabet bozuldu o zaman geldim.
Diriliş ittifağı gizli ittifak kurduğu için biz de darbeyi genel kurmay başkanlığı seçimini beklemeden yaptık, çok belli değil mi ?Evet, darbe olaylarına da sonra geleceğim. O konularda da çok şey konuşacağız. Darbeyi nasıl yaptırıyorsunuz? Ne zaman kendi kafanıza göre darbeyi bağlıyorsunuz? Her şeyi konuşacağız o zaman.
Tek seferde hepsine cevap verebilirsin.Hocam ben cevap veriyim tek tek yazılanlara sonra siz. Lütfen karışıklık olmasın
Bakın Hocam, burada da yalan konuşuyorsunuz. Tamam, duyuru yapıldı. Parti Başkanı kim? Niko. Duyuruyu yapan kim? Parti Üyesi Halil Halilzade. Duyuruyu yapan o. Siz gelip bana sordunuz mu? Partiyi birleştireyim mi, birleştirmeyeyim mi diye? Sormadınız. Direkt partimi birleştirdin. Sonra ne oldu? Ben size yazdım destek üzerinde. Hocam, ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan benim partimi neden kapattınız? Ne yaptınız? Ban verdiniz bana. İşte olay bu. Ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan partim birleşiyor. Şimdi birisi bir duyuru yaparsa, şimdi benim bir h üyem. Bir duyuru yaparsa, o zaman o oluyor mu? Peki size sorum şu. Neden diğer partileri de hemen birleştirmediniz? Mesela Milli Hareketi, Yükselen Gensliği, Asil Türkü. Neden onları hemen birleştirmediniz? Bir tek birinin partini birleştirdiniz. Ve diğerini birleştirirken de Asil Türkü'yü onay alıp birleştirmişsiniz galiba. Yoksa birleştirmediniz. Yükselen gencliği galiba birleştirirken onay alıp birleştirdiniz parti yönetiminde. Benden neden onay almadınız?Birleşme duyurusu nedeniyle partiyi birleştirdik, Xelil ile niko farklı partilere gitmiş ben ne bileyim.
Bir daha asla kurulmayacak denme sebebi de niko ve kadirin yönetimi itham etmesi nedeniyle gelinen nokta.
Böyle denir, kurulur, geldiniz biz kurmak istiyoruz dedik de engel mi olduk?
Yalan söylemiyoruz.Bakın Hocam, burada da yalan konuşuyorsunuz. Tamam, duyuru yapıldı. Parti Başkanı kim? Niko. Duyuruyu yapan kim? Parti Üyesi Halil Halilzade. Duyuruyu yapan o. Siz gelip bana sordunuz mu? Partiyi birleştireyim mi, birleştirmeyeyim mi diye? Sormadınız. Direkt partimi birleştirdin. Sonra ne oldu? Ben size yazdım destek üzerinde. Hocam, ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan benim partimi neden kapattınız? Ne yaptınız? Ban verdiniz bana. İşte olay bu. Ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan partim birleşiyor. Şimdi birisi bir duyuru yaparsa, şimdi benim bir h üyem. Bir duyuru yaparsa, o zaman o oluyor mu? Peki size sorum şu. Neden diğer partileri de hemen birleştirmediniz? Mesela Milli Hareketi, Yükselen Gensliği, Asil Türkü. Neden onları hemen birleştirmediniz? Bir tek birinin partini birleştirdiniz. Ve diğerini birleştirirken de Asil Türkü'yü onay alıp birleştirmişsiniz galiba. Yoksa birleştirmediniz. Yükselen gencliği galiba birleştirirken onay alıp birleştirdiniz parti yönetiminde. Benden neden onay almadınız?
Halil halilzade ne zaman parti üyesi olmuş bu arada?Bakın Hocam, burada da yalan konuşuyorsunuz. Tamam, duyuru yapıldı. Parti Başkanı kim? Niko. Duyuruyu yapan kim? Parti Üyesi Halil Halilzade. Duyuruyu yapan o. Siz gelip bana sordunuz mu? Partiyi birleştireyim mi, birleştirmeyeyim mi diye? Sormadınız. Direkt partimi birleştirdin. Sonra ne oldu? Ben size yazdım destek üzerinde. Hocam, ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan benim partimi neden kapattınız? Ne yaptınız? Ban verdiniz bana. İşte olay bu. Ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan partim birleşiyor. Şimdi birisi bir duyuru yaparsa, şimdi benim bir h üyem. Bir duyuru yaparsa, o zaman o oluyor mu? Peki size sorum şu. Neden diğer partileri de hemen birleştirmediniz? Mesela Milli Hareketi, Yükselen Gensliği, Asil Türkü. Neden onları hemen birleştirmediniz? Bir tek birinin partini birleştirdiniz. Ve diğerini birleştirirken de Asil Türkü'yü onay alıp birleştirmişsiniz galiba. Yoksa birleştirmediniz. Yükselen gencliği galiba birleştirirken onay alıp birleştirdiniz parti yönetiminde. Benden neden onay almadınız?
kurdğunuz hiçbir sisteme biz bir şey demiyoruz. Zaten bu sistemi Sinan Sevim kazansın diyene yaptığımızı buradayı herkes biliyor. Sinan Sevim'in tarafı yani, o tarafı. Bunu herkes biliyor Sayın hocam. Yani siz ne kadar söyleseniz böyle değil. Şimdi benimle düşman olan, önceden dost olmuş şimdi bana düşmanlık yapan parti başkanları ne kadar söylese bu böyle değil, böyledir. İspatını da yapacağım her şeyin. Şimdi burada atıp tutuyorlar bazıları yalandan, her şeyin ispatını yapacağım. Tüm olay şu. Siz müdahale ediyorsunuz oyuna. Bak biz diyoruz ki, sistemi kur, çeçil dur kenara. Ne sistemi kuruyorsan herkes de ona uyar. Onu oynar. Ama siz hep müdahale oluyorsunuz. Şimdi bak yeni kurduğunuz sistemde ne yaptınız? Bizim, beni yönlendirdiniz Sinan Sevim'e, Yükselen'e. Değil mi? Siz yönlendirdiniz beni onlarla birleş diye. Tamam, birleştim. Ama ne yaptım ben? Sizin aksinize Asil Türk'ü de oraya birleştirdim. O zaman ne oldu? Ha bu taraf çok güclendi. Siz ne yaptınız? Ben bu şeylerin hepsini biliyordum. Bir bahane bulup benim partimi kapattınız. Bizi oyundan küstürdünüz. Olay bu. Olay bu. Oyunda rekabet olmağı amaclıyorsunuz. Eyvallah. Ama karışmayın bize lütfen. Ben zaten orayla birleşince bağlanacağımızı, partimizin kapanacağını biliyordum. Ya bize kapacaktınız ya Asil Türk'ü. Bize yaptınız işte. Eskiden söylemiştiniz ya Asil Türk'le yan yana olmayın diye. Kimsenin aklından geçmezdi Asil Türk, biz Yükselen Milli Hareket 1 olur diye. Sizin bile aklınıza gelmemiştir. Onun için bak biz bu gün parti olarak kapandık.Bakın en güçlü 6 partinin ittifak kurmasının karşısında hiçbir şey engel olamaz bu akdar basit.
Yeni sistemde bir sorun yok, oy kullanıyorsunuz sadece kendi partinize kullanabiliyorsunuz.
Biz anlıyoruz hocam, siz bize dediniz grupda altın oka asil türke milli gencliye övipe ve uyanışa basın gitsin diye. Oyun benim, ne istersem onu yaparım. Ya benim dediğimi uyaracaksınız ya da basın gitsin. Biz onurlu şerefli insanlarız, gideriz biz hocam. Problem değil bizim için. Siz söylediniz gidin diye. Biz uymuyoruz sizin kurallara, sizin kuklanız olmaya. Sistemini kur, ona göre oynarız. Ama bana müdahale edemezsin sen. Bana ona oy kullan, buna oy kullan diyemezsin sen. Benim özgür iradem var. Kime istersem ona oy kullanırım. Kime istersem onunla yan yana olurum.Biz açıkca şunu da söyledik,
Eğer rekabet sağlanmıyorsa gerekirse tüm partileri kapatırız, tüm oyuncuları da banlarız.
Biz rekabeti sağlamak için bu adımları attık ya tabi olursunuz yad a kabul etmezsiniz bu kadar basit.
Siz de kabul etmiyorsunuz, e uzatmayın o halde.
Neden bunları ifşa edince bir şey değişeceğini düşünüyorsunuz bunu anlamıyorum, zaten herkesin bildiği şeyler.
İttifak grubuna bizzat girip ya bu işi bitirin ya da oyunu bırakın diyen benim zaten.
Orada bı dakika dur Niko aynu durum söz konusu olduğunda ben Mahmut a Asil Türk birleşme içinde fakat ben kurucusu olarak Asil Türk ün kapatılmaması ve Parti'nin mevcut başkanından bana devredilmesi hususunda yazdım ve oda Parti'nin devrini mevcut başkanın da onayı ile bana yaptı Asil Türk üyeleri de Yeni kurulan partiye geçişlerini sağladı.Yani ben bir talepte bulunmasaydım aynı şey Asil Türk içinde geçerli olacaktı parti birleştirme işleyişi bu şekilde gerçekleşti eğer bir talepte bulunmazsan Partin kapatılacaktı Yükselen gençlik ve Milli hareket içinde aynı şey uygulandı . Burada bir ayrımcılık yok .Bakın Hocam, burada da yalan konuşuyorsunuz. Tamam, duyuru yapıldı. Parti Başkanı kim? Niko. Duyuruyu yapan kim? Parti Üyesi Halil Halilzade. Duyuruyu yapan o. Siz gelip bana sordunuz mu? Partiyi birleştireyim mi, birleştirmeyeyim mi diye? Sormadınız. Direkt partimi birleştirdin. Sonra ne oldu? Ben size yazdım destek üzerinde. Hocam, ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan benim partimi neden kapattınız? Ne yaptınız? Ban verdiniz bana. İşte olay bu. Ben parti başkanıyım. Benim onayım olmadan partim birleşiyor. Şimdi birisi bir duyuru yaparsa, şimdi benim bir h üyem. Bir duyuru yaparsa, o zaman o oluyor mu? Peki size sorum şu. Neden diğer partileri de hemen birleştirmediniz? Mesela Milli Hareketi, Yükselen Gensliği, Asil Türkü. Neden onları hemen birleştirmediniz? Bir tek birinin partini birleştirdiniz. Ve diğerini birleştirirken de Asil Türkü'yü onay alıp birleştirmişsiniz galiba. Yoksa birleştirmediniz. Yükselen gencliği galiba birleştirirken onay alıp birleştirdiniz parti yönetiminde. Benden neden onay almadınız?
Sinan Sevim kazansın diye yapacak olsak şimdiye kadar kırk kere kazandırırdık, siz de buna engel olamazdınız.kurdğunuz hiçbir sisteme biz bir şey demiyoruz. Zaten bu sistemi Sinan Sevim kazansın diyene yaptığımızı buradayı herkes biliyor. Sinan Sevim'in tarafı yani, o tarafı. Bunu herkes biliyor Sayın hocam. Yani siz ne kadar söyleseniz böyle değil. Şimdi benimle düşman olan, önceden dost olmuş şimdi bana düşmanlık yapan parti başkanları ne kadar söylese bu böyle değil, böyledir. İspatını da yapacağım her şeyin. Şimdi burada atıp tutuyorlar bazıları yalandan, her şeyin ispatını yapacağım. Tüm olay şu. Siz müdahale ediyorsunuz oyuna. Bak biz diyoruz ki, sistemi kur, çeçil dur kenara. Ne sistemi kuruyorsan herkes de ona uyar. Onu oynar. Ama siz hep müdahale oluyorsunuz. Şimdi bak yeni kurduğunuz sistemde ne yaptınız? Bizim, beni yönlendirdiniz Sinan Sevim'e, Yükselen'e. Değil mi? Siz yönlendirdiniz beni onlarla birleş diye. Tamam, birleştim. Ama ne yaptım ben? Sizin aksinize Asil Türk'ü de oraya birleştirdim. O zaman ne oldu? Ha bu taraf çok güclendi. Siz ne yaptınız? Ben bu şeylerin hepsini biliyordum. Bir bahane bulup benim partimi kapattınız. Bizi oyundan küstürdünüz. Olay bu. Olay bu. Oyunda rekabet olmağı amaclıyorsunuz. Eyvallah. Ama karışmayın bize lütfen. Ben zaten orayla birleşince bağlanacağımızı, partimizin kapanacağını biliyordum. Ya bize kapacaktınız ya Asil Türk'ü. Bize yaptınız işte. Eskiden söylemiştiniz ya Asil Türk'le yan yana olmayın diye. Kimsenin aklından geçmezdi Asil Türk, biz Yükselen Milli Hareket 1 olur diye. Sizin bile aklınıza gelmemiştir. Onun için bak biz bu gün parti olarak kapandık.
Bakın hocam, söylüyorsunuz ki size zorla ittifak kurdurmuyoruz, işte biz de bunu diyoruz, kurduruyorsunuz bize işte. Her gün bana yazmıyordunuz mu, birleşme Asil Türk'le, ÖVİP'le, 6. Kadir Aydın'dan uzak dur diye, yanlarına. yaklaşma diye, Sinan Sevim'le birleş, yükselen gençlikle birleş diyen siz değil miydiniz? Belki ben Sinan Sevim'le birleşmek istemiyorum, belki ben arkadaşlarımı satmak istemiyorum, sizin yüzünüzden bakın, Kadir Aydın'ı, Fatih'i, diğerleri bana neden düşman olsun, bak oyunda herkesle herkese kavga ettiriyorsunuz işte. Olay bu. Yapmayın hocam. Ben herkesin cevabını vermesine veririm de, hiçbir zaman ben arkadaşlarımı, dostlarımı satmadım. Sizinle bir anlaşma yaptıysam, oyunda adalet için yaptım. Oyun düzelsin diye yaptım. Tamam, ben de yaptım sizle bir anlaşmalar. Ama bu anlaşmalar hiçbir zaman çıkarım için değildi, kendi partimin çıkarısının olmadığı. Oyunda adalet olması için oldu.1) Müdahale edilmeyen parti yok. Birleşme konusunda herkese aynı şekilde baskı yapılıyor, forumda oyunda her yerde yayınlıyoruz.
2) Dediğimize uymayan oyunu bıraksın demiyoruz eğer rekabet sağlamaya yönelik hamlemize karşı çıkıyorsanız bırakın, çünkü biz bunu sağlayacağız diyoruz.
3) Oyun sahibi olarak oyun kurallarını düzenliyoruz, kurallara siz de oyuncu olarak uymak zorundasınız.
size zorla ittifak kurdurmuyoruz, size baskı yapmıyoruz ancak diyoruz ki tek başınıza olursanız kazanamazsınız, bu kadar basit.
Sadece kendine oy vereceğin bir seçime gir, kazanabiliyorsan kazan buyur.
Ya isterseniz kimseyle parti birleştirmeyin, ittifak olamyın, bize ne arkadaşlar sizin tercihiniz.
Günlerdir birleşmeyen partilere ne olur yazıyoruz zaten. Ancak bu tehdit değil seçim kazanamzsınız uyarısı.
Yahu kimse kuklamız olsun demiyoruz, rekabet sağlanana kadar bu müdahale olacak diyoruz.Biz anlıyoruz hocam, siz bize dediniz grupda altın oka asil türke milli gencliye övipe ve uyanışa basın gitsin diye. Oyun benim, ne istersem onu yaparım. Ya benim dediğimi uyaracaksınız ya da basın gitsin. Biz onurlu şerefli insanlarız, gideriz biz hocam. Problem değil bizim için. Siz söylediniz gidin diye. Biz uymuyoruz sizin kurallara, sizin kuklanız olmaya. Sistemini kur, ona göre oynarız. Ama bana müdahale edemezsin sen. Bana ona oy kullan, buna oy kullan diyemezsin sen. Benim özgür iradem var. Kime istersem ona oy kullanırım. Kime istersem onunla yan yana olurum.
Bakın hocam, söylüyorsunuz ki size zorla ittifak kurdurmuyoruz, işte biz de bunu diyoruz, kurduruyorsunuz bize işte. Her gün bana yazmıyordunuz mu, birleşme Asil Türk'le, ÖVİP'le, 6. Kadir Aydın'dan uzak dur diye, yanlarına. yaklaşma diye, Sinan Sevim'le birleş, yükselen gençlikle birleş diyen siz değil miydiniz? Belki ben Sinan Sevim'le birleşmek istemiyorum, belki ben arkadaşlarımı satmak istemiyorum, sizin yüzünüzden bakın, Kadir Aydın'ı, Fatih'i, diğerleri bana neden düşman olsun, bak oyunda herkesle herkese kavga ettiriyorsunuz işte. Olay bu. Yapmayın hocam. Ben herkesin cevabını vermesine veririm de, hiçbir zaman ben arkadaşlarımı, dostlarımı satmadım. Sizinle bir anlaşma yaptıysam, oyunda adalet için yaptım. Oyun düzelsin diye yaptım. Tamam, ben de yaptım sizle bir anlaşmalar. Ama bu anlaşmalar hiçbir zaman çıkarım için değildi, kendi partimin çıkarısının olmadığı. Oyunda adalet olması için oldu.
Bu ittifağı bozmaya yönelik bir hamle evet söyledik.Bakın hocam, söylüyorsunuz ki size zorla ittifak kurdurmuyoruz, işte biz de bunu diyoruz, kurduruyorsunuz bize işte. Her gün bana yazmıyordunuz mu, birleşme Asil Türk'le, ÖVİP'le, 6. Kadir Aydın'dan uzak dur diye, yanlarına. yaklaşma diye, Sinan Sevim'le birleş, yükselen gençlikle birleş diyen siz değil miydiniz? Belki ben Sinan Sevim'le birleşmek istemiyorum, belki ben arkadaşlarımı satmak istemiyorum, sizin yüzünüzden bakın, Kadir Aydın'ı, Fatih'i, diğerleri bana neden düşman olsun, bak oyunda herkesle herkese kavga ettiriyorsunuz işte. Olay bu. Yapmayın hocam. Ben herkesin cevabını vermesine veririm de, hiçbir zaman ben arkadaşlarımı, dostlarımı satmadım. Sizinle bir anlaşma yaptıysam, oyunda adalet için yaptım. Oyun düzelsin diye yaptım. Tamam, ben de yaptım sizle bir anlaşmalar. Ama bu anlaşmalar hiçbir zaman çıkarım için değildi, kendi partimin çıkarısının olmadığı. Oyunda adalet olması için oldu.
Ekrem, biz o grupta vardık. Ama herhangi bir ittifak anlaşması var mıydı? Doğruları söyle, sen bari doğruları söyle. Var her şey, kayıtlı. Bak ama böyle yapma. Biz o gruptaydık ama hiçbir anlaşma yapmadık. Siz bize, bana oyun hakimliğinde destek oldun mu ben sana? Bizde Asil Türkçe sözüm vardı, oyun başkanlığı için. Hiçbir ittifak anlaşması yoktu. Ben sana oy kullanırken bana makam mı verirdim? Veya sonrasında Asil Türkçe oy kullanırken herhangi bir makam mı isteyecektim? Hiçbir makam istemeyecektim. Ha, ÖVÜp'e de destek oldum, doğrudur. ÖVİp bizim yol arkadaşımız olmuş. En oyuna geldiğimiz günden bu yana. Dost partimiz olmuş. Onlar ne düşünürlerse düşünsünler. ÖVip'e de oy kullandık, doğrudur. Ama hiçbir ittifak anlaşması yoktu. İttifak dağılmıştı. Yoktu ittifak anlaşması. Ben hatta Fatih'e yazdım, ne yapalım? Üçlü ittifak mı kuralım? Fatih her şeyi biliyor da sadece üstümüze oynuyorsunuz. Ben bunu algılıyorum. Neyse, problem değil.Azerbaycanın ne yaptığını bizde anlamadık.
Siz gruba girdiğinizde grupta olmasına rağmen biz ittifakta değildik dediler
Daha sonra yeni kurulan partiyle birleştiler
Şimdi biz onlarla da birleşmek istemedik diyorlar![]()
Aralık ayında illa bir ittifakta olacaksan madem rekabet istiyorsan o zaman karşı ittifağa geç dedik evet, ancak bunu diriliş ittifağındaki tüm partilere bu şekilde 5 parti yan yana gelemez dediğimizde dedik.Azerbaycan Türk birliğinin yükselen gençlik ve milli harekat partisi ile birleşmesini yönetim mi söyledi sana Niko ?
Sana oyun hakimi seçiminde destek oldukları için söz verdin sen de onlara savcılıkta oldun sonra oyun başkanı seiçiminde oldun.Ekrem, biz o grupta vardık. Ama herhangi bir ittifak anlaşması var mıydı? Doğruları söyle, sen bari doğruları söyle. Var her şey, kayıtlı. Bak ama böyle yapma. Biz o gruptaydık ama hiçbir anlaşma yapmadık. Siz bize, bana oyun hakimliğinde destek oldun mu ben sana? Bizde Asil Türkçe sözüm vardı, oyun başkanlığı için. Hiçbir ittifak anlaşması yoktu. Ben sana oy kullanırken bana makam mı verirdim? Veya sonrasında Asil Türkçe oy kullanırken herhangi bir makam mı isteyecektim? Hiçbir makam istemeyecektim. Ha, ÖVÜp'e de destek oldum, doğrudur. ÖVİp bizim yol arkadaşımız olmuş. En oyuna geldiğimiz günden bu yana. Dost partimiz olmuş. Onlar ne düşünürlerse düşünsünler. ÖVip'e de oy kullandık, doğrudur. Ama hiçbir ittifak anlaşması yoktu. İttifak dağılmıştı. Yoktu ittifak anlaşması. Ben hatta Fatih'e yazdım, ne yapalım? Üçlü ittifak mı kuralım? Fatih her şeyi biliyor da sadece üstümüze oynuyorsunuz. Ben bunu algılıyorum. Neyse, problem değil.
Bak güzel kardeşim, biz kurallara karşı değiliz zaten. Ne kural koyursa onunla oynarız. Problem orada değil. Problem oradaki. Bak Altınoku'la Kadir Aydın'la Fatih'le yönetim bir anlaşma yapıyor. Ben'le bir yapıyor. Yükselen genclik'le bir yapıyor. Sinan Sevim'le biri yapıyor. Kimse gelip bana burada ayrı ayrı anlaşmalar yapılmadığını söylemesin. Bak herkes her şeyi biliyoruz. Sadece neden yönetim bizi banlar, yönetimde ters düşmeyelim diye doğruları söylemiyoruz. Biz işte doğruları söylüyorum bak ben. Olay budur. Biz kurallara karşı değiliz. Bir kural koyulur, oynanılır. Problem değil. Asla da makam falan peşinde olmadık. Şimdi Fatihler, Kadirler diyor ya, siz makam kazandınız. 16 aydır sizle yol yürüdük. Makam sayımızı söyleyeyim mi? Adalet Bakanı, Ekonomi Bakanı, Oyun Başkanı. Bir de komutanlık vardı bir iki tane. Makam peşinde olsaydık zaten sizler ne kadar makam almışsınız bizler ne kadar makam almışız. Asla da size ihanet etmedik Fatih, Kadir. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Aldığımız makam sayesinde biliyorsunuz. Fatih siz yapmayın. Yalan konuşmayın. Lütfen burada doğruları söyleyin. Herkesten iddia ediyorum. Bak ben zaten oyundan bıktım. Bıkma nedenim de oyun değil. Oyun çok güzel. Yönetim, Mahmut, her şeye müdahil ediyor. Çok iyi oyun yapmışsın eyvallah. Ellerine sağlık ama bir kenara çekil. Doğru dürüst yönetsizler koy oraya.Arkadaşlar Oyunun kurallarını siz belirleyemezsiniz kabul edin etmeyin bu oyunun bir sahibi moderatörü var ve oyuncuları sadece sizin partinizdeki üyelerden ibaret sanmayın. Yönetimi çok kez bende eleştirdim özellikle son zamanlarda ancak bir kural geliyorsa bu kurala uymak zorundayız kurala itiraz edebilir kendi fikirlerimizi söyleyebiliriz ama günün sonunda konulan kural hepimiz için geçerli. Dışarıdan bir göz olarak sizler partinizi birleştirdiniz bu birleşmeden belki ödülde aldınız daha sonra biz birleşmeyecektik diye yaygara koparmaya bizi zorla birleştirdiler baskı kurdular demeye gerek yok. Dün Altın Ok başkanı kadir aydınında yaptığı açıklamaları referans alarak sizler Kadir Başkanın yaptığı ittifak vardı ama artık yok açıklamasına tepki olarak rakip partilerinizle bir birleşme yoluna gittiniz bunu forumda açıkladınız günün sonunda bize baskı kuruluyor adalet yok demenize hiç gerek yok. Daha sonra döneceğiniz yer için iftira atmaya gerek yok. Oyundaki hemen hemen her parti yönetimle sıkıntı yaşayıp oyunu bıraktı ya da banlandı sonuçta geri döndü bunu sizlerde yaşadınız. Uyumlu olup nezaket kuralları içinde kalarak tartışıp bir sonuca varmak sizin açınızdan en doğrusu