Deme öyle bak çobanı nereye oda oraya gitmiş yoksa yemini kim verecek ona 200 lirak yem veriyorBiz kimseyi parayla bir yerde tutmuyoruz parayla duruyorsada bulunmasin partide sizin partide 200 liraci reis gidince parti buuumm
Deme öyle bak çobanı nereye oda oraya gitmiş yoksa yemini kim verecek ona 200 lirak yem veriyorBiz kimseyi parayla bir yerde tutmuyoruz parayla duruyorsada bulunmasin partide sizin partide 200 liraci reis gidince parti buuumm
Diyorum ya orçun'a taş vermezsen sana diş çıkarır dikkat ettttBiz kimseyi parayla bir yerde tutmuyoruz parayla duruyorsada bulunmasin partide sizin partide 200 liraci reis gidince parti buuumm
O partisindeki adamlara demiyor ama sanki sana dendiBenim kullandığım terimler kadir abinin yazdığı kelimeler, gerçi anlama kapasitesi sınırlı sizde, haklısın benim hatam.![]()
Demiyim demi sonra tg den bana agir ithamlarda bulunuyor arkadaslar istenmeyen oyuncu olmayin sonra bak yazdiklariniza dikkat edin sizYa eren deme böyle şeyler deme![]()
Aynen çobaninizla konuşurken, bir anda ortaya çıktığınız için aynı şeyleri sende de gözlemliyorum. Kadir gel, amiralin yemlenme vaktiDeme öyle bak çobanı nereye oda oraya gitmiş yoksa yemini kim verecek ona
Valla sizin ciftligi gezdim bi cok çürük vardi bi temiziliyim dedim bi baktim kapatmissiniz çiftligiHangi çiftliktesin şuan Altınok mu?![]()
Aynen, Sinan'a birebir mesaj atıp Milli İstiklal Çiftliğinden Orçun gibi bir kaç baş gönder demeyi bilir.O partisindeki adamlara demiyor ama sanki sana dendi![]()
Ortalıkta sahipsiz büyükbaş görünce dayanamadım kaçmasın diye oyalıyım dedim çobanı gelene kadarAynen çobaninizla konuşurken, bir anda ortaya çıktığınız için aynı şeyleri sende de gözlemliyorum. Kadir gel, amiralin yemlenme vakti
Altın ok da da temizlemen gerekecek o zaman hasta kuzular gönderdikValla sizin ciftligi gezdim bi cok çürük vardi bi temiziliyim dedim bi baktim kapatmissiniz çiftligi
Yazdığımı anlamayıp kendine laf etmen çok harika kanki devam benim yerime kendine söylen böyle aferinOrtalıkta sahipsiz büyükbaş görünce dayanamadım kaçmasın diye oyalıyım dedim çobanı gelene kadar
Senin bi ikizin vardi noldu ona az once buradaydi ustune geldiysek ozur dileriz alingan galibaYazdığımı anlamayıp kendine laf etmen çok harika kanki devam benim yerime kendine söylen böyle aferin![]()
Gercekten hastalarmi yoksa sizden kacmak icin mi hasta rolu yaptilar bilemiyorumAltın ok da da temizlemen gerekecek o zaman hasta kuzular gönderdik![]()
Yazık sana Sinan günlük yemini vermemiş anlaşılan ordan sana bi 200 lira değerinde yem gönderiyim miYazdığımı anlamayıp kendine laf etmen çok harika kanki devam benim yerime kendine söylen böyle aferin![]()
Kabul ediyorsunuz yani, insanları hasta edip zehirlediğinizi. Zaten sizin çapınız neydi ki parti yönetesinizAltın ok da da temizlemen gerekecek o zaman hasta kuzular gönderdik![]()
hahahauhaua ben parti yönetmiyorum ki Orçun yönetiyordu bizde (gerçi anca kendini, beni değil)Kabul ediyorsunuz yani, insanları hasta edip zehirlediğinizi. Zaten sizin çapınız neydi ki parti yönetesiniz![]()
Bana mı yazık yoksa sana mı bilmiyorum da kadir yemlesin seni vaktin geldi dedim hadi tosun ahıraYazık sana Sinan günlük yemini vermemiş anlaşılan ordan sana bi 200 lira değerinde yem gönderiyim mi
Veya size ajan mı geldiler bilemeyiz tabi yine de kardeş tavsiyesi.Gercekten hastalarmi yoksa sizden kacmak icin mi hasta rolu yaptilar bilemiyorum