MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (6 Kişi İçeride)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz kimseyi parayla bir yerde tutmuyoruz parayla duruyorsada bulunmasin partide sizin partide 200 liraci reis gidince parti buuumm
Diyorum ya orçun'a taş vermezsen sana diş çıkarır dikkat etttt 😅😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Deme öyle bak çobanı nereye oda oraya gitmiş yoksa yemini kim verecek ona
Aynen çobaninizla konuşurken, bir anda ortaya çıktığınız için aynı şeyleri sende de gözlemliyorum. Kadir gel, amiralin yemlenme vakti

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ortalıkta sahipsiz büyükbaş görünce dayanamadım kaçmasın diye oyalıyım dedim çobanı gelene kadar
Yazdığımı anlamayıp kendine laf etmen çok harika kanki devam benim yerime kendine söylen böyle aferin 😅😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kabul ediyorsunuz yani, insanları hasta edip zehirlediğinizi. Zaten sizin çapınız neydi ki parti yönetesiniz😀😀
hahahauhaua ben parti yönetmiyorum ki Orçun yönetiyordu bizde (gerçi anca kendini, beni değil) 😅 neyseki bizim yemler kaliteli yem idi, tosunlar da o yemi yiyecek ağız yoktu 😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yazık sana Sinan günlük yemini vermemiş anlaşılan ordan sana bi 200 lira değerinde yem gönderiyim mi
Bana mı yazık yoksa sana mı bilmiyorum da kadir yemlesin seni vaktin geldi dedim hadi tosun ahıra 😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Gercekten hastalarmi yoksa sizden kacmak icin mi hasta rolu yaptilar bilemiyorum
Veya size ajan mı geldiler bilemeyiz tabi yine de kardeş tavsiyesi.

Dostunu; husumetlisine satıp gelen kişi size dostluk yapmayabilir 🤏🏻