MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (3 Kişi İçeride)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Yazıcıoğlu özkan bu kadar sinirli olmanın sebebi vardır elbet aynı partideyken bir nebze idare ediyordumda böyle hiç çekilmiyorsun insanlarada yazık günahözel değilse anlatmak istersen sana yardımcı olalım kardeşim
İnan bana böyle hayat geçmez kendine zarar verirsin 😀
Aynı partideyken sana sallayanlara laf ettiğimde Özkan valla adamsın gtümü kolluyorsun diyen yanarlı dönerli orçunpu ya bak hele hahahahaa. Şapkamı ovalamak ister misin? Sana da güzel şeyler çıkar burdan mesela 7mr 🤏🏻

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Oğuz sancakla arasını yapacak bizim üzerimizden yanlıyor onu anladımda özkan bu kadar hırçın bir çocuk değildi o beni çok şaşırttı😀
Arkasından bi anasına sövmedigin adamın yanına gidip kardeşim diye yamalanman hoşuma gitmiyor oluşundandır benim hırçınlığım. İyi bilirsin eğriye eğri doğruya doğru dediğimi ama gerçi sen şimdi kadirin altinokun üyelerinin arkasından boy boy konuştuğunu da inkar edersin

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
@Kadir

her şeyi bilen ama yanlış bilen semazen kadir senin gibilerden anca dönmek dolanmak öğrenilir onu da anca orçun gibilere öğretirsin 😂😂
Orçunun hayatı yanar döner zaten parasını ver senin için altınok a sovsun parasını ver senin için ordan bilgi getirsin ücretli yapıyor bu sporu

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oğuz sancakla arasını yapacak bizim üzerimizden yanlıyor onu anladımda özkan bu kadar hırçın bir çocuk değildi o beni çok şaşırttı😀
Ayak takımının yeni üyesi ben kimseye yanlamam bunu iyi bilirsin de cevapsız kalmasın bişey söylemiş olayım diye konuşuyorsun. Sen çok iyi bilirsin yanlama işlerini şimdi oyundan bi küsüp gitmen sonra geri dönmen gerekiyor derslerini aksatma kadiri iyi dinle o ileri seviye dönüş derslerinin bayrak tutanıdır senin de yapabileceğine inanıyorum hadi bakim😂

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Arkasından bi anasına sövmedigin adamın yanına gidip kardeşim diye yamalanman hoşuma gitmiyor oluşundandır benim hırçınlığım. İyi bilirsin eğriye eğri doğruya doğru dediğimi ama gerçi sen şimdi kadirin altinokun üyelerinin arkasından boy boy konuştuğunu da inkar edersin
Oradan gol atamazsın girme hiç o toplara mesela önce bir sor kardeşim sen niye gittin noldu orada olup burada olmayan ne var de anlatayım körükörüne bağlanma birşeylere sen beni bilirsin ben seni bilirim partindeki diğer herkesle hatta parti başkanın kardeşim gibi sevdiğim sinanla bile telefonda görüşebiliyorken ve aramda hiçbirşey yokken sen niye bu kadar kuruldun onu anlamadım 😀

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Ayak takımının yeni üyesi ben kimseye yanlamam bunu iyi bilirsin de cevapsız kalmasın bişey söylemiş olayım diye konuşuyorsun. Sen çok iyi bilirsin yanlama işlerini şimdi oyundan bi küsüp gitmen sonra geri dönmen gerekiyor derslerini aksatma kadiri iyi dinle o ileri seviye dönüş derslerinin bayrak tutanıdır senin de yapabileceğine inanıyorum hadi bakim😂
Kadir haklıymış anlamadım kardeşim tane tane anlat 😀

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Oradan gol atamazsın girme hiç o toplara mesela önce bir sor kardeşim sen niye gittin noldu orada olup burada olmayan ne var de anlatayım körükörüne bağlanma birşeylere sen beni bilirsin ben seni bilirim partindeki diğer herkesle hatta parti başkanın kardeşim gibi sevdiğim sinanla bile telefonda görüşebiliyorken ve aramda hiçbirşey yokken sen niye bu kadar kuruldun onu anlamadım 😀
Sinan'a kardeşim derken utanman gerekiyor veya kadire kardeşim derken utanman gerekiyor ki ikisi de sende yok. Hadi bizimleyken kadire sovuyordun rahat rahat, şimdi ne yapıyorsun altınok partisinde de Sinan'a mı?