Biraz daha ağlaSizin vekiller yapmadı ama bakalım şimdi ne yapacaklar ha belki bide yemeğe inerler sende haklısın
Biraz daha ağlaSizin vekiller yapmadı ama bakalım şimdi ne yapacaklar ha belki bide yemeğe inerler sende haklısın
Gorecez bakalım sen ne yapacanBiraz daha ağla
Sadece izle feyz alGorecez bakalım sen ne yapacan
Bence sen benden feyz al benim yaptıklarımdanSadece izle feyz al
Yooo teşekkür ederim konum itibari ile kimin kimden örnek alacağı belli oluyor...Bence sen benden feyz al benim yaptıklarımdan
Makamlar gelip geçicidir Erdoğan bey 1 ay sonra görüşürüzYooo teşekkür ederim konum itibari ile kimin kimden örnek alacağı belli oluyor...
Eymencim ya sizin kaç yasa tasarısı reddedilmiştiBence sen benden feyz al benim yaptıklarımdan
Ah Eymen ah biraz daha çalışman lazımEymencim ya sizin kaç yasa tasarısı reddedilmişti
Biseyler için cabalik mi oneri denildiEymencim ya sizin kaç yasa tasarısı reddedilmişti
Senin oda reddedilmedi Erdoğan Senin çalışmanın görmedim hiç hadi sen aşağı kata kahve almaya gitAh Eymen ah biraz daha çalışman lazım
Olur içerim ben kahveyi. Sen buralara gelemiyorsan Eymen konum at burdan sana bı kahve yollayayım sonuçta MECLİS kahvesi içmek herkese nasip olmaz...Senin oda reddedilmedi Erdoğan Senin çalışmanın görmedim hiç hadi sen aşağı kata kahve almaya git
Siz konuştuğunuzda milletin sesini değil sadece boş konuşmaların sesini duyuyoruzOlur içerim ben kahveyi. Sen buralara gelemiyorsan Eymen konum at burdan sana bı kahve yollayayım sonuçta MECLİS kahvesi içmek herkese nasip olmaz...
Rahatsiz mi oldunEymen oyunda yapacak işin kalmadı mı neden her konuda sen varsın
NiyeSiz konuştuğunuzda milletin sesini değil sadece boş konuşmaların sesini duyuyoruz
Yaw referandumda kim oy kullandı eymeeennn
Bu kadar sesiniz çıktığı kadar icraatlarınizda olsa keşke
Git bak be kardeşim 2 haftadır yönetim onayı bekliyorumBu kadar sesiniz çıktığı kadar icraatlarınizda olsa keşke
Gorecez bakalım halkın yanında misiniz İlkokul okuyan adam vali olmuşYaw referandumda kim oy kullandı eymeeennn