Evet, biz çalıştık biz kazandık her yere bulaşıyorsun. Aksaray belediye başkanı koltuğu boş. Rica edersen atayaýim seni biraz rahatlaRahatsiz mi oldun
Evet, biz çalıştık biz kazandık her yere bulaşıyorsun. Aksaray belediye başkanı koltuğu boş. Rica edersen atayaýim seni biraz rahatlaRahatsiz mi oldun
Git bak be kardeşim 2 haftadır yönetim onayı bekliyorum
Valla doğru diyorsun forumda nereye gitsek Eymen adı var ama neden olduğu tahmin edebiliyorum mecliste yoklar ya kendilerini foruma veriler partice eee napsınlar yapacak başka işleri yokEymen oyunda yapacak işin kalmadı mı neden her konuda sen varsın
Benim rahatlığım, halkım için yaptığım hizmetlerle ölçülür. Koltukta oturmakla değil, halkın yararına çalışmakla ilgileniyorum. Aksaray Belediye Başkanı olmayı değil, gerçek anlamda hizmet eden, hakkıyla çalışan kişilerin başkan olmasını isterim. Siz kendinize bakın; koltuk peşinde koşmak yerine, o koltuğun gerektirdiklerini yapabiliyor musunuz? İşte asıl mesele bu.Evet, biz çalıştık biz kazandık her yere bulaşıyorsun. Aksaray belediye başkanı koltuğu boş. Rica edersen atayaýim seni biraz rahatla
Ver kardeşim o zaman yasa ni tutan mı varYa bilmiyomus gibi konuşuyon Eymen sanki bu gün tasarı sunsak yarına yönetici onayı gelir sonraki günüde oylamaya gider
Yönetimi daha yeni devraldık. Dakika 1 de eleştirmeyi bırak ta bir hayırlı olsun de. Böyle küçük kibarliklari sana ben mi öğreteyimBenim rahatlığım, halkım için yaptığım hizmetlerle ölçülür. Koltukta oturmakla değil, halkın yararına çalışmakla ilgileniyorum. Aksaray Belediye Başkanı olmayı değil, gerçek anlamda hizmet eden, hakkıyla çalışan kişilerin başkan olmasını isterim. Siz kendinize bakın; koltuk peşinde koşmak yerine, o koltuğun gerektirdiklerini yapabiliyor musunuz? İşte asıl mesele bu.
Ya Eymen 2 haftadır onaylanmıyo diyom allah Allah hücrede durmaktan bişi olmuş sanaVer kardeşim o zaman yasa ni tutan mı var
Yönetimi daha yeni devraldık. Dakika 1 de eleştirmeyi bırak ta bir hayırlı olsun de. Böyle küçük kibarliklari sana ben mi öğreteyim
He aynen, iş boşmuHayırlı olsun demek, halkın menfaati için çalışmaya başladığınızı görmekle anlam kazanır. Eleştiri, halkın sesidir yeni yönetim de olsa, bu sesi dikkate almanız gerekir. Sizin işiniz halkın beklentilerini karşılamak, benim işim ise bu beklentilerin takipçisi olmak. Kibarca uyarayım, halk sizi izliyor ve her an değerlendirmede bulunuyor.
Koltuğu biz sevmeyiz . sizin bu kadar koltuk düşkünü olduğunuzu herkes biliyor zaten bunu anlatmaya gerek yok... Ayrıca bize verilen koltukların gerektiği çalışma şartlarınıda sizden öğrenecek değiliz şunu bilmeni isterim ki talip olunan görevleri yerine getiren de tek partiyiz bizleri destekleyenleri asla mahcup etmeyen parti olarak gurur duyuyoruz.Benim rahatlığım, halkım için yaptığım hizmetlerle ölçülür. Koltukta oturmakla değil, halkın yararına çalışmakla ilgileniyorum. Aksaray Belediye Başkanı olmayı değil, gerçek anlamda hizmet eden, hakkıyla çalışan kişilerin başkan olmasını isterim. Siz kendinize bakın; koltuk peşinde koşmak yerine, o koltuğun gerektirdiklerini yapabiliyor musunuz? İşte asıl mesele bu.
BoşHe aynen, iş boşmu
Atıyom kabul pls
Güzel espriKoltuğu biz sevmeyiz . sizin bu kadar koltuk düşkünü olduğunuzu herkes biliyor zaten bunu anlatmaya gerek yok... Ayrıca bize verilen koltukların gerektiği çalışma şartlarınıda sizden öğrenecek değiliz şunu bilmeni isterim ki talip olunan görevleri yerine getiren de tek partiyiz bizleri destekleyenleri asla mahcup etmeyen parti olarak gurur duyuyoruz.
İş istegi varmışAtıyom kabul pls
Npİş istegi varmış
Hayırlı olsun demek, halkın menfaati için çalışmaya başladığınızı görmekle anlam kazanır. Eleştiri, halkın sesidir yeni yönetim de olsa, bu sesi dikkate almanız gerekir. Sizin işiniz halkın beklentilerini karşılamak, benim işim ise bu beklentilerin takipçisi olmak. Kibarca uyarayım, halk sizi izliyor ve her an değerlendirmede bulunuyor.
Burda espiri yok ama yine de sen bilirsin böyle susarsın işteGüzel espri
Muhalefet olup olmamak önemli değil asıl mesele halkın çıkarlarını savunmak ve doğru olanı söylemektir.Niye sen muhalefet misin?
Muhalefet bile değilsin, burada adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz
Aynı yerlerde bulunmuyoruz bile
Niye sen muhalefet misin?
Muhalefet bile değilsin, burada adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz
Aynı yerlerde bulunmuyoruz bile