X
Xəlil Xəlilzadə
Ziyaretçi
İşte geliyo özel harekat
İşte geliyo özel harekat
Ondan korkuyorum. Sabah bir olmuş zaferdeyiz.
Alırlar belli olmaz bunlardan
filozof atakan vay canınaaaaaKimin kiminle olduğu önemli değil. Önemli olan kimin kimle olmadığı
Ahahhahahahahahahahahahafilozof atakan vay canınaaaaa
Yaaa yine kaan yine espri. Başka hiç bir işin yok zaten akşama kadar espri yap sen tamamUmutla yaşayanı Zaferle yenerlermiş kardeşim.
İyi Akşamlar
Benim karakterimi çok şükür yanımdakiler biliyor nasıl bir karaktere sahip olduğumu sana karakterimi kanıtlamaya zamanım yok ıspatlamak zorunda da değilim bana nasıl gekşyorsanız öyle davranırım iyiyse iyi kötüyse kötü herkese Hakettiği gibiOyunda mevkinin bence Cook önemi yok Karakterli olsun yeter dimi
Tutarlarsa tutarlıyım tutmazlarsa tutarsızımBenim karakterimi çok şükür yanımdakiler biliyor nasıl bir karaktere sahip olduğumu sana karakterimi kanıtlamaya zamanım yok ıspatlamak zorunda da değilim bana nasıl gekşyorsanız öyle davranırım iyiyse iyi kötüyse kötü herkese Hakettiği gibi
Espri değildi Kadirciğim gerçekler acıdır acıtır.Yaaa yine kaan yine espri. Başka hiç bir işin yok zaten akşama kadar espri yap sen tamam
Kaan seninle konuşurken bana bildiğimide unutturuyosun.Lutfen yorma beni karşim.Espri değildi Kadirciğim gerçekler acıdır acıtır.
Neden ceza aldığını anlatmadın bana hala magarsus . Seni bekliyorum bak. Yoksa kızıcamfilozof atakan vay canınaaaaa
Bu büyümüş yaNeden ceza aldığını anlatmadın bana hala magarsus . Seni bekliyorum bak. Yoksa kızıcam
Magarsus abin seni mi yolladı. Hem ben sana bugün kızmadım mi sohbette. Sen hala neden abilerine karşı konuşmasını bilmiyorsun.Bu büyümüş ya
Genel sohbette kimin kime kızdığı belli cezan ne zaman bitiyor gel o zaman bir daha banlanMagarsus abin seni mi yolladı. Hem ben sana bugün kızmadım mi sohbette. Sen hala neden abilerine karşı konuşmasını bilmiyorsun.
Bu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göreMagarsus abin seni mi yolladı. Hem ben sana bugün kızmadım mi sohbette. Sen hala neden abilerine karşı konuşmasını bilmiyorsun.
O kadar efor sarfetti magarsus abisi. Bana mola sen devam et demiştir.Magarsus abin seni mi yolladı. Hem ben sana bugün kızmadım mi sohbette. Sen hala neden abilerine karşı konuşmasını bilmiyorsun.
Yav sizin işiniz gücünüz ban olmuş. Neden yürekli bir şekilde buraya gelip tartismiyorsunuz. Kim bilir kaç rapor yapmışsinizdir şimdiGenel sohbette kimin kime kızdığı belli cezan ne zaman bitiyor gel o zaman bir daha banlan
Bu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göre
Korkmam mi gerekiyor şimdiBu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göre
Allah Allah öylemiBu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göre