Hala öyle. Kimse merak etmesinBi ara oyunda 12 parti vardı 14 ü zafer ittifakındaydı altın ok tek başına lannisterlara direnen lord stark gibi mücadele ediyordu hey gidi hey
Hala öyle. Kimse merak etmesinBi ara oyunda 12 parti vardı 14 ü zafer ittifakındaydı altın ok tek başına lannisterlara direnen lord stark gibi mücadele ediyordu hey gidi hey
tamam mert kadırgaSen bu şahıslara neden cevap veriyorsun ki zaten kardeş? Bas disslike ı geç. Cevap verince kendilerini önemsiyorlar. Abi mezvusuna gelince,kendileri birilerine abi diye diye buralara geldikleri için herkesi kendileri gibi zannediyorlar.
Helal olsun mert kasırga en son yas tuttuğu gece 6 babayı yemiş ama ekmekleHala öyle. Kimse merak etmesin
En son yas tuttuğum gece abinizi yedim aslan parçası. Gidin abinize sorun korkudan hesabı kapatıp yürüdüHelal olsun mert kasırga en son yas tuttuğu gece 6 babayı yemiş ama ekmekle
Durumlar dahilinde olur o islerTebrik edip kenara çekilmek zor olmasa gerek
En son yas tuttuğum gece abinizi yedim aslan parçası. Gidin abinize sorun korkudan hesabı kapatıp yürüdü
Bu altin okun ne aslan sevdası var arkadaş vecihi genelde aslan diyor lodos gelmiş burda aslan diyor he abi işini diyorsan adam kendi gururuna yediremedi gitti senlik birsey yok bence boşuna böbürlenmeEn son yas tuttuğum gece abinizi yedim aslan parçası. Gidin abinize sorun korkudan hesabı kapatıp yürüdü
dedi aylarca korkak bir şekilde kaçak fake foto ve isimle oyun oynayan şahısEn son yas tuttuğum gece abinizi yedim aslan parçası. Gidin abinize sorun korkudan hesabı kapatıp yürüdü
Kesin öyledirBu altin okun ne aslan sevdası var arkadaş vecihi genelde aslan diyor lodos gelmiş burda aslan diyor he abi işini diyorsan adam kendi gururuna yediremedi gitti senlik birsey yok bence boşuna böbürlenme
Sen ne dedi seni anlamıyor.Bu altin okun ne aslan sevdası var arkadaş vecihi genelde aslan diyor lodos gelmiş burda aslan diyor he abi işini diyorsan adam kendi gururuna yediremedi gitti senlik birsey yok bence boşuna böbürlenme
Öyle mi söyledi sizeBu altin okun ne aslan sevdası var arkadaş vecihi genelde aslan diyor lodos gelmiş burda aslan diyor he abi işini diyorsan adam kendi gururuna yediremedi gitti senlik birsey yok bence boşuna böbürlenme
Magarsus karşim nerelerdesin sen. Gözükmüyorsun hiç.dedi aylarca korkak bir şekilde kaçak fake foto ve isimle oyun oynayan şahıs
oo kadirim hoş gelmişsin hep burdayız sen görmemişsin demek kiMagarsus karşim nerelerdesin sen. Gözükmüyorsun hiç.
Kimseden korktuğumuzdan değil. Bir şey yaptık,yönetim zorda kalmasın diye vaziyet aldık. Yoksa ateş olsanız kendi cürmünüzü bile yakamazsınız sizdedi aylarca korkak bir şekilde kaçak fake foto ve isimle oyun oynayan şahıs
He he tabi buralardasın ya yine gündem olma peşindesin ')oo kadirim hoş gelmişsin hep burdayız sen görmemişsin demek ki
Yok brom be seni arıyorum günlerdir. Dediler kaçtı o. Sohbet cezası mi ne almışsın daha bir yere yazmaya cesaret edememiş sin falan. Hiç yakıştıramadım sanaoo kadirim hoş gelmişsin hep burdayız sen görmemişsin demek ki