ASFASGFDSHFDGJDSFKLJWQEJKLWQKLEŞWQLKŞELWQŞELŞAWSLDASLDA ALEYKÜM SELAM ASJDKLJASFKLSDGDHFDHDFHDFHDFHZaferin mimarlarına selam olsun!
ASFASGFDSHFDGJDSFKLJWQEJKLWQKLEŞWQLKŞELWQŞELŞAWSLDASLDA ALEYKÜM SELAM ASJDKLJASFKLSDGDHFDHDFHDFHDFHZaferin mimarlarına selam olsun!
Az kaldı Kurt azz bekle geliyorummmAhhahahahaha zafere selam çatışmaya devam aaaaalpaaassslaaaaan
Az kaldı Kurt azz bekle geliyorummm
Çokta abartmamak lazım zaten ferhatin ob seçiminde yıkım sürecine sokmuştuk alpaslanibu patlayışın 1 tık üstü bence yok başkan online tarihinde sık kullanılanlara ekledim canım sıkıldıkça hafta sonu falan boşken arada bakıp bakıp gülüyorum
Cengo heryerde isim verme çıkıcak biryerden gene haram edicek birşeyleri bak kamufle olmak için ismimi bile değiştirdimİsimsiz kahramanlar sjdjjsjsjdhd Teşekkürler @K A A N
aaa sen gerçek kaan misinCengo heryerde isim verme çıkıcak biryerden gene haram edicek birşeyleri bak kamufle olmak için ismimi bile değiştirdim
yok ben fake.aaa sen gerçek kaan misin
Biz o modayı geçeli çok oldu şimdi mi patlamışyok ben fake.
Buralarda modaymış bende fake açtım
nargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorumhayırlı olsun basarılar dilerim
Seni oyun başkanı yapacağım partime gelir misin. Zaten eski yöneticiyim ben (Apartman yöneticisi) sjsjsjsdnargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorum
Allah ıslah etsin ben günlerdir hastanedeyim siz biliyormusunuzzzz ! ( büşra naber sabaha kadar oy listesini ayarlayalım çalışıp kazanalım)Seni oyun başkanı yapacağım partime gelir misin. Zaten eski yöneticiyim ben (Apartman yöneticisi) sjsjsjsd
+türk kahvesi +incirli sütlaç ve bir paket sigara Eskişehirden de alman lazım amanargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorum
Atılan oylar ve listedeki oylar ile uyuşmuyor kesin bisey varAllah ıslah etsin ben günlerdir hastanedeyim siz biliyormusunuzzzz ! ( büşra naber sabaha kadar oy listesini ayarlayalım çalışıp kazanalım)
çok uzak şırdan + kebap + şalgam + muzlu süt eskişehirden almam trenle gel oyda atma istemez+türk kahvesi +incirli sütlaç ve bir paket sigara Eskişehirden de alman lazım ama