ASFASGFDSHFDGJDSFKLJWQEJKLWQKLEŞWQLKŞELWQŞELŞAWSLDASLDA ALEYKÜM SELAM ASJDKLJASFKLSDGDHFDHDFHDFHDFHZaferin mimarlarına selam olsun!
ASFASGFDSHFDGJDSFKLJWQEJKLWQKLEŞWQLKŞELWQŞELŞAWSLDASLDA ALEYKÜM SELAM ASJDKLJASFKLSDGDHFDHDFHDFHDFHZaferin mimarlarına selam olsun!
Az kaldı Kurt azz bekle geliyorummmAhhahahahaha zafere selam çatışmaya devam aaaaalpaaassslaaaaan![]()
Çokta abartmamak lazım zaten ferhatin ob seçiminde yıkım sürecine sokmuştuk alpaslanibu patlayışın 1 tık üstü bence yok başkan online tarihinde sık kullanılanlara ekledim canım sıkıldıkça hafta sonu falan boşken arada bakıp bakıp gülüyorum![]()
Cengo heryerde isim verme çıkıcak biryerden gene haram edicek birşeyleri bak kamufle olmak için ismimi bile değiştirdimİsimsiz kahramanlar sjdjjsjsjdhd Teşekkürler @K A A N![]()
aaa sen gerçek kaan misinCengo heryerde isim verme çıkıcak biryerden gene haram edicek birşeyleri bak kamufle olmak için ismimi bile değiştirdim![]()
yok ben fake.aaa sen gerçek kaan misin
Biz o modayı geçeli çok oldu şimdi mi patlamışyok ben fake.
Buralarda modaymış bende fake açtım![]()
nargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorumhayırlı olsun basarılar dilerim
Seni oyun başkanı yapacağım partime gelir misin. Zaten eski yöneticiyim ben (Apartman yöneticisi) sjsjsjsdnargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorum
Allah ıslah etsin ben günlerdir hastanedeyim siz biliyormusunuzzzz ! ( büşra naber sabaha kadar oy listesini ayarlayalım çalışıp kazanalım)Seni oyun başkanı yapacağım partime gelir misin. Zaten eski yöneticiyim ben (Apartman yöneticisi) sjsjsjsd
+türk kahvesi +incirli sütlaç ve bir paket sigara Eskişehirden de alman lazım amanargile + döner ısmarlarsan kütahyaya gelecek arkadaşlar tanıyorum
Atılan oylar ve listedeki oylar ile uyuşmuyor kesin bisey varAllah ıslah etsin ben günlerdir hastanedeyim siz biliyormusunuzzzz ! ( büşra naber sabaha kadar oy listesini ayarlayalım çalışıp kazanalım)
çok uzak şırdan + kebap + şalgam + muzlu süt eskişehirden almam trenle gel oyda atma istemez+türk kahvesi +incirli sütlaç ve bir paket sigara Eskişehirden de alman lazım ama