başkanım, sizin hatırınıza bu tartışmayı burada sonlandırıyorum. Ancak yapılan saygısızlıkları ve haksızlıkları unutmayacağım. Saygı her zaman bizim önceliğimiz olmalı.Cem, Eymen lütfen burada daha fazla tartışma uzamasın.
başkanım, sizin hatırınıza bu tartışmayı burada sonlandırıyorum. Ancak yapılan saygısızlıkları ve haksızlıkları unutmayacağım. Saygı her zaman bizim önceliğimiz olmalı.Cem, Eymen lütfen burada daha fazla tartışma uzamasın.
Ya kardeşim sen kimsin sen nerden çıktın
Teşekkür ederim özel gelbaşkanım, sizin hatırınıza bu tartışmayı burada sonlandırıyorum. Ancak yapılan saygısızlıkları ve haksızlıkları unutmayacağım. Saygı her zaman bizim önceliğimiz olmalı.
Ben üstüme alınmıyorum alınacak bir şeyde yapmadımKimse sizin küfürlerinizi çekmek zorunda değil Küfürle, hakaretle işini göreceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Saygısızlığın ve edepsizliğin kimseye faydası yok Sözünü küfürle değil, düzgün bir şekilde söyle. Üstüne alınması gereken biri varsa, o da senin bu çirkin üslubundur
kim aday yapti daha onuda bilmiyor Ah cem ah bir bilsen boyle konusmassinda neyseGenelkurmay başkanı adayınız tanıştırayım
Ben herşeyi çok biliyorum abikim aday yapti daha onuda bilmiyor Ah cem ah bir bilsen boyle konusmassinda neyse
evet diyorum bende burdan çağrıda bulunuyorum @bilgem göktürkk sende evet diyormusun ?Bürkütten ayrılmaya evet diyorum
@MAGARSUS başkanım sende evet diyor musun?
dur yanlış oldu buevet diyorum bende burdan çağrıda bulunuyorum @bilgem göktürkk sende evet diyormusun ?
Çıkartırken küfür et daha sonra özür dileTekrar ediyorum Bu denli tavrı yapan kimseye saygısı olmayan her fırsatta yönetimi itham eden varsa bürküt partisinden hepsini ayrılmaya davet ediyorum Siz çıkmazsanız Ben sizi Çıkartacağım.
Sen olayın içinde yoksun sana yalan yanlış bilgi vermesinler bak tekrar ediyorum ben hakkedene hakkını vermezsem namerdim sonra gelin burayaÇıkartırken küfür et daha sonra özür dile
Ok..Sen olayın içinde yoksun sana yalan yanlış bilgi vermesinler bak tekrar ediyorum ben hakkedene hakkını vermezsem namerdim sonra gelin buraya
Kimseye saygısızlık eden yok ama haksızlık, senin yaltigin saygisizlik karşısında sessiz kalacak değiliz Beni ya da başkalarını tehdit ederek susturamazsın. Bu partiye bizde emek verdik Eğer bu kadar kararlıysan, buyur dene, ama şunu bil ki biz de boş durmayacağız!Tekrar ediyorum Bu denli tavrı yapan kimseye saygısı olmayan her fırsatta yönetimi itham eden varsa bürküt partisinden hepsini ayrılmaya davet ediyorum Siz çıkmazsanız Ben sizi Çıkartacağım.
Seni gene tebrik ediyorum abi ne şanssızlığı Allah aşkına hakkınla kazandın sencem60 ın karşısına vermişsiniz bölüm sonu canavarını rizenin fenere maçı verdiği gibi sonra vay efendim biz iyi oynadık şanssızdık falan fistan aklsdkldsfklsdglkdskgjlsdg
Bunu söyleyen sen neredesin neden partide değilsin Siz neden ajan olarak partilere girdiniz veya sizi kim gönderdi bulunmadığın bir parti içinde olmadığın bir partide senin konuşmaya ne hakkın varKimseye saygısızlık eden yok ama haksızlık, senin yaltigin saygisizlik karşısında sessiz kalacak değiliz Beni ya da başkalarını tehdit ederek susturamazsın. Bu partiye bizde emek verdik Eğer bu kadar kararlıysan, buyur dene, ama şunu bil ki biz de boş durmayacağız!
Yaw kime haksızlık edildi bana edilen hakaretlere sen neden ağzını açmıyorsun Sana bana dediklerini neden söylemiyorlar Gidiyorsun yalanı savunuyorsun bak burda neyin ne olduğunu herkes biliyor Yazdığın kelimeleri tartarak yazKimseye saygısızlık eden yok ama haksızlık, senin yaltigin saygisizlik karşısında sessiz kalacak değiliz Beni ya da başkalarını tehdit ederek susturamazsın. Bu partiye bizde emek verdik Eğer bu kadar kararlıysan, buyur dene, ama şunu bil ki biz de boş durmayacağız!
geçmişlerine bak budundan çıkma biri varsa ajandır bizim ajanları bulamazsınız alkjsdkasjfkljsdglksdgklBunu söyleyen sen neredesin neden partide değilsin Siz neden ajan olarak partilere girdiniz veya sizi kim gönderdi bulunmadığın bir parti içinde olmadığın bir partide senin konuşmaya ne hakkın var