İlkeleri Unutulan Bir Yolda Devam Edemem ❗️ (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Talha.07

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimse sizin küfürlerinizi çekmek zorunda değil Küfürle, hakaretle işini göreceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Saygısızlığın ve edepsizliğin kimseye faydası yok Sözünü küfürle değil, düzgün bir şekilde söyle. Üstüne alınması gereken biri varsa, o da senin bu çirkin üslubundur
Ben üstüme alınmıyorum alınacak bir şeyde yapmadım

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Tekrar ediyorum Bu denli tavrı yapan kimseye saygısı olmayan her fırsatta yönetimi itham eden varsa bürküt partisinden hepsini ayrılmaya davet ediyorum Siz çıkmazsanız Ben sizi Çıkartacağım.

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Tekrar ediyorum Bu denli tavrı yapan kimseye saygısı olmayan her fırsatta yönetimi itham eden varsa bürküt partisinden hepsini ayrılmaya davet ediyorum Siz çıkmazsanız Ben sizi Çıkartacağım.
Çıkartırken küfür et daha sonra özür dile

E

Emirhan'

Ziyaretçi
[/QUOTE]
Bana gondersene cengo

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
cem60 ın karşısına vermişsiniz bölüm sonu canavarını rizenin fenere maçı verdiği gibi sonra vay efendim biz iyi oynadık şanssızdık falan fistan aklsdkldsfklsdglkdskgjlsdg

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Kimseye saygısızlık eden yok ama haksızlık, senin yaltigin saygisizlik karşısında sessiz kalacak değiliz Beni ya da başkalarını tehdit ederek susturamazsın. Bu partiye bizde emek verdik Eğer bu kadar kararlıysan, buyur dene, ama şunu bil ki biz de boş durmayacağız!

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
cem60 ın karşısına vermişsiniz bölüm sonu canavarını rizenin fenere maçı verdiği gibi sonra vay efendim biz iyi oynadık şanssızdık falan fistan aklsdkldsfklsdglkdskgjlsdg
Seni gene tebrik ediyorum abi ne şanssızlığı Allah aşkına hakkınla kazandın sen

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Kimseye saygısızlık eden yok ama haksızlık, senin yaltigin saygisizlik karşısında sessiz kalacak değiliz Beni ya da başkalarını tehdit ederek susturamazsın. Bu partiye bizde emek verdik Eğer bu kadar kararlıysan, buyur dene, ama şunu bil ki biz de boş durmayacağız!
Bunu söyleyen sen neredesin neden partide değilsin Siz neden ajan olarak partilere girdiniz veya sizi kim gönderdi bulunmadığın bir parti içinde olmadığın bir partide senin konuşmaya ne hakkın var

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Yaw kime haksızlık edildi bana edilen hakaretlere sen neden ağzını açmıyorsun Sana bana dediklerini neden söylemiyorlar Gidiyorsun yalanı savunuyorsun bak burda neyin ne olduğunu herkes biliyor Yazdığın kelimeleri tartarak yaz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bunu söyleyen sen neredesin neden partide değilsin Siz neden ajan olarak partilere girdiniz veya sizi kim gönderdi bulunmadığın bir parti içinde olmadığın bir partide senin konuşmaya ne hakkın var
geçmişlerine bak budundan çıkma biri varsa ajandır bizim ajanları bulamazsınız alkjsdkasjfkljsdglksdgkl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...