Yanlış uygulanan yasa tasarısı hk. (1 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Konuya verdiğimiz cevaplar biraz yasalar tartışılsın, hareket olsun amacıylaydı.
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz :)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Tamam
Oyundaki bazı aşamalar bizler oyunda değilken gerçekleşmiş . Sizde hak verirsinizki uzak kaldığımız bir süreç var ve aklımıza takılanları sizlere veya forumdakilere danışıyoruz. Sonuç olarak durum tarafımca anlaşılmıştır .
Teşekkür ederiz.
Tabi ki hocam biz de size hak veriyoruz, sizi suçlayıcı bir yerden kurmadık kesinlikle olayı, tartışma olsun ancak gerçek bir tartışma olsun istedik.
Forumda günler sonra yasa tartışılmasından memnunuz.
Burada sorunlu bir yasanın tartışılması demek Meclisin harekete geçmesi demek.
Şimdi ben burda meclisin görevini yerine getirmediğini düşünüyo olsam halkın yapacağı bir darbe senaryosu nasıl olur😁
Tabi ki böyle bir yasayı geçirseniz de biz reddetmeyiz.
Yasa tasarısı genel oyun / meclis işleyişine yönelikse kabul ediyoruz.

EKG07

AYYILDIZ HAREKET
Vatandaş
Konuya verdiğimiz cevaplar biraz yasalar tartışılsın, hareket olsun amacıylaydı.
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz :)
Hocam bide bir isteğim var bunun için farklı konu açmam gerekliyse mazur görün beni. ifadelere 😀 şöyle bişey eklense olur mu mevcut olan fazla gülüyo anlık durumumu anlatamıyorum

O A B İ

A D İ N🎗️ 61. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
çoooook önceden öneri olarak sunuldu zaten reddedildi şuanki makam ve mevkiileri dolduramıyorken yeni bir makama gerek yok diye ☺️
Evet malesef bu doğru. Bir öğretmen adayı olarak Milli Eğitim Bakanı makamını çok istemiştim. Görevi de belliydi halbuki. Yeni oyunculara eğitici materyaller (Yazı, görsel, video vs) hazırlayıp sunarak oyuncuların oyunda kalma şansını artırmaktı

O A B İ

Vatandaş
Hazır tartışma ortamını bulmusken bir şey sorayım. Oyuncu profilleri oyunda örnek görsellerle oluyor. İsteyen kişinin kendi resmini profil olarak eklemesi nasıl olurdu. Önce bir oyunculara sorayım gerek var mı. Talep olursa yasa veya öneri olarak sürece başlarız

Mehmet 09

48. Dönem Meclis Başkanı
Vatandaş
Hazır tartışma ortamını bulmusken bir şey sorayım. Oyuncu profilleri oyunda örnek görsellerle oluyor. İsteyen kişinin kendi resmini profil olarak eklemesi nasıl olurdu. Önce bir oyunculara sorayım gerek var mı. Talep olursa yasa veya öneri olarak sürece başlarız
Çok önceden yapılması gerekli olan birşeydi cok iyi olur

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Yapılır yapılır da gerçek profil resmini oyuna yüklemek ne kadar güvenli?

MuratKan

Ayyıldız Hareket Partisi
Vatandaş
Yani güven kısmını kişiler kendisi düşünür istemeyen kullanmaz . Yapılabilir bir öneri bence.

O A B İ

Vatandaş
Yapılır yapılır da gerçek profil resmini oyuna yüklemek ne kadar güvenli?
Normalde sanırım bir öneri konusu bu ama siz de uygun görürseniz yasa olarak veya bir günlük bir halk oylaması ile çoğunluk ister mi istemez mi görebiliriz hocam. Ne zamandır tasarı oylaması yapmıyoruz zaten 😂

O A B İ

Vatandaş
Ama prosedüre aykırı derseniz de anlayış gösteririz. Benimkisi sadece bir öneri ve cidden merak ettim isterler mi diye

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
58. Dönem Oyun Başkanı
Normalde sanırım bir öneri konusu bu ama siz de uygun görürseniz yasa olarak veya bir günlük bir halk oylaması ile çoğunluk ister mi istemez mi görebiliriz hocam. Ne zamandır tasarı oylaması yapmıyoruz zaten 😂
Yine başladın ha tasarı tasarı diye diye ömrümüzü yedin tiskiniyorum senden 😂 😂 değil mi @Z A F E R reis