siz beceriksiz oldukca kolay ezilirsiniz bizide yüceltirsiniz kolaysin be kardeşSen mi ezeceksin yada "vurak" vurabileceksinsen bu işleri bırak en iyisi
![]()
siz beceriksiz oldukca kolay ezilirsiniz bizide yüceltirsiniz kolaysin be kardeşSen mi ezeceksin yada "vurak" vurabileceksinsen bu işleri bırak en iyisi
![]()
Kadirin çiftliğinde 2k lık büyük baş vardır, fiyatı arttır biraz2k yeşil taşa anlaşırız
Siz oyun da varmısınız, varsanız oyunun neresindesiniz. Şuan yok gibi bir şeysiniz. Başınız nerde sahipsiz mi kaldınızYok be ne zoruma gidecek gülüyorum, güldüğüm için de orçunu alman bizim için büyük bir kayıp değil zaten sadece wp grubuna aldığıma yanıyorum bu kadar içeri sokmasaydım keşke![]()
Yok yok sen çiftlikte ki küçük başsın ve kıskanmışsın biziYok be çiftlik kuracam deniz ve Yazıcıoğlu büyükbaş olarak gelmek istiyor dedi bende onlar almaya değmez bi işe yaramaz dedim ama dinlemedi olsun hayvanları sevindirelim dedi
Ben başımla beraber tatil modundayım. Sahipsiz kalan kuzuların bazıları sizde zaten yeni çiftliğini bulmuşlarSiz oyun da varmısınız, varsanız oyunun neresindesiniz. Şuan yok gibi bir şeysiniz. Başınız nerde sahipsiz mi kaldınız![]()
Kim koyun kim öküz görüyoruz çobanınız sizi bırakıp gidince 3 gün dayanamadınızYok yok sen çiftlikte ki küçük başsın ve kıskanmışsın bizi![]()
Çiftliğin çobanı sen misin?siz beceriksiz oldukca kolay ezilirsiniz bizide yüceltirsiniz kolaysin be kardeş
Yok o 7MR cash seviyorKadirin çiftliğinde 2k lık büyük baş vardır, fiyatı arttır biraz![]()
Düne kadar kardeşim dedğiniz kişiler,şimdi koyun mu oldu. Bumu sizin aile ortamınız yazık.Ben başımla beraber tatil modundayım. Sahipsiz kalan kuzuların bazıları sizde zaten yeni çiftliğini bulmuşlar![]()
Ooo küçük baştan büyük laflarKim koyun kim öküz görüyoruz çobanınız sizi bırakıp gidince 3 gün dayanamadınız
Kurt'ta benim,Koyun'da benim,Sürü'de benim,Çoban'da benimÇiftliğin çobanı sen misin?
Algı yapmaya çalışma yemiyorum anca amirali kandırırsın bu lafların ile. He orçun'a da dikkat et 3k taş a bakar altın ok'u tek tek ötmesiDüne kadar kardeşim dedğiniz kişiler,şimdi koyun mu oldu. Bumu sizin aile ortamınız yazık.
Yok biz kardeslerimize senin gibi terimler kullanmiyoruzÇiftliğin çobanı sen misin?
O zaman; o kardeş niye konuşuyor. @Katliamm sen konuşma sonerKurt'ta benim,Koyun'da benim,Sürü'de benim,Çoban'da benim
O da bizim problemimiz. Sizi ilgilendiren bir şey yok artık.Algı yapmaya çalışma yemiyorum anca amirali kandırırsın bu lafların ile. He orçun'a da dikkat et 3k taş a bakar altın ok'u tek tek ötmesi![]()
Aa ortak yonlerimiz var senle benle istiklale geldim 1 2 ay felan durdum sonra bi baktim sizin ittifak ve parti kalmamis nasil olur acabaHahahaha kabul ediyorsun demek , sen şimdi bizim kardeşlerimize çiftlik mi diyorsun. Ben bir ara geldim zaten altın ok'a bir güncük Aynı günde zaten hesabı tatile almıştım.
Aklıma şey geldi, @D E N İ Z hatırlar mısın?
Altın ok da hesabımı tatile alıp oyuna geri döndüğümde Milli İstiklâl'e geldiğimde Orçun bana şey diyordu; Sen nasıl gidersin altınok a onlar bizim düşmanımız falan diye dalga geçerdi benimle..
Şimdi düşmanımız dediği partiye sözde kambur kalmamak için kendisinin koşması şoku..![]()
Benim kullandığım terimler kadir abinin yazdığı kelimeler, gerçi anlama kapasitesi sınırlı sizde, haklısın benim hatam.Yok biz kardeslerimize senin gibi terimler kullanmiyoruz
Ya eren deme böyle şeyler demeAa ortak yonlerimiz var senle benle istiklale geldim 1 2 ay felan durdum sonra bi baktim sizin ittifak ve parti kalmamis nasil olur acaba![]()
Biz kimseyi parayla bir yerde tutmuyoruz parayla duruyorsada bulunmasin partide sizin partide 200 liraci reis gidince parti buuummAlgı yapmaya çalışma yemiyorum anca amirali kandırırsın bu lafların ile. He orçun'a da dikkat et 3k taş a bakar altın ok'u tek tek ötmesi![]()
Hangi çiftliktesin şuan Altınok mu?Aa ortak yonlerimiz var senle benle istiklale geldim 1 2 ay felan durdum sonra bi baktim sizin ittifak ve parti kalmamis nasil olur acaba![]()