MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yok be ne zoruma gidecek gülüyorum, güldüğüm için de orçunu alman bizim için büyük bir kayıp değil zaten sadece wp grubuna aldığıma yanıyorum bu kadar içeri sokmasaydım keşke 😅😅
Siz oyun da varmısınız, varsanız oyunun neresindesiniz. Şuan yok gibi bir şeysiniz. Başınız nerde sahipsiz mi kaldınız :)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok be çiftlik kuracam deniz ve Yazıcıoğlu büyükbaş olarak gelmek istiyor dedi bende onlar almaya değmez bi işe yaramaz dedim ama dinlemedi olsun hayvanları sevindirelim dedi
Yok yok sen çiftlikte ki küçük başsın ve kıskanmışsın bizi 😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz oyun da varmısınız, varsanız oyunun neresindesiniz. Şuan yok gibi bir şeysiniz. Başınız nerde sahipsiz mi kaldınız :)
Ben başımla beraber tatil modundayım. Sahipsiz kalan kuzuların bazıları sizde zaten yeni çiftliğini bulmuşlar 😅😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Düne kadar kardeşim dedğiniz kişiler,şimdi koyun mu oldu. Bumu sizin aile ortamınız yazık.
Algı yapmaya çalışma yemiyorum anca amirali kandırırsın bu lafların ile. He orçun'a da dikkat et 3k taş a bakar altın ok'u tek tek ötmesi 😅😅

Eren Bahti

Üye
Vatandaş
Hahahaha kabul ediyorsun demek , sen şimdi bizim kardeşlerimize çiftlik mi diyorsun 🤩😅. Ben bir ara geldim zaten altın ok'a bir güncük Aynı günde zaten hesabı tatile almıştım.
Aklıma şey geldi, @D E N İ Z hatırlar mısın?

Altın ok da hesabımı tatile alıp oyuna geri döndüğümde Milli İstiklâl'e geldiğimde Orçun bana şey diyordu; Sen nasıl gidersin altınok a onlar bizim düşmanımız falan diye dalga geçerdi benimle.. 🥲

Şimdi düşmanımız dediği partiye sözde kambur kalmamak için kendisinin koşması şoku.. 😅😅
Aa ortak yonlerimiz var senle benle istiklale geldim 1 2 ay felan durdum sonra bi baktim sizin ittifak ve parti kalmamis nasil olur acaba 😂😂

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok biz kardeslerimize senin gibi terimler kullanmiyoruz
Benim kullandığım terimler kadir abinin yazdığı kelimeler, gerçi anlama kapasitesi sınırlı sizde, haklısın benim hatam. 😅