seçim için 2 tur die agalamak kadar olamaz tükürmekBirleşmek cesaret işi mi? Yoksa tükürdüğünü yutma işi mi ben bilemedim
seçim için 2 tur die agalamak kadar olamaz tükürmekBirleşmek cesaret işi mi? Yoksa tükürdüğünü yutma işi mi ben bilemedim
Türk Ulustan hiç birleşme teklifi gelmedi nasıl birleşelimsizin düşünceleriniz hem birleşmeyelim hemde ortak bir adayımız olsun onu seçelim oh ne ala vallaha sistem degişikliginden dolayı birleşimler oldu partiler olarak cesaretiniz varsa birleşin bu şekilde 2 turunda bir anlamı kalmaz oldu mu??
eren başkan degilim kardeşim bir öneri gelmediyse bu benim bilginde ve düşüncemde yokTürk Ulustan hiç birleşme teklifi gelmedi nasıl birleşelim
Bi sorsana neden Bozkurta teklif edilmedi diyeeren başkan degilim kardeşim bir öneri gelmediyse bu benim bilginde ve düşüncemde yok
Gerekirse makam almayız kardeş sıkıntı yapma sen. Aylarca kim ağladı herkes gördü.seçim için 2 tur die agalamak kadar olamaz tükürmek
Gittiniz kendinize en zıt partilerle birleştiniz bize gelmediniz ben kınıyorum sizieren başkan degilim kardeşim bir öneri gelmediyse bu benim bilginde ve düşüncemde yok
Valiyim ben şehrimde tarım falan yapıyorum beni ellemeyinyeni sistemde bir şeyin yok ozaman![]()
Rövaşata golü atma diyorum sana.Gerekirse makam almayız kardeş sıkıntı yapma sen. Aylarca kim ağladı herkes gördü.
Bi sorsana neden Bozkurta teklif edilmedi diye
bu görüşleriniz benimle alakası yok kardeşim benim konum dahilinde degilGittiniz kendinize en zıt partilerle birleştiniz bize gelmediniz ben kınıyorum sizi
makamla işim olmaz kardeşim sadece kendi önerilerimi söylerim bundanda bana fayda birşey yok makamla işim olmaz bu herdaim söylerim partime kimsenin hakkını yemem bundan yana emegi olan emeginin karşılıgı alsın derimGerekirse makam almayız kardeş sıkıntı yapma sen. Aylarca kim ağladı herkes gördü.
Şimdi böyle diyorsun ama senin karşındaSelam ben Ekrem Oyun Başkanlığım bitti. Koskoca 7 gün süren oyun başkanlığım döneminde rahatsızlık verdiysem özür dilemiyorum, bundan sonra yapacağım herşey kasıtlı olacaktır. Bb grş
Sen simdi ziraat atmsinde kuyrukta beklersin kankamŞimdi böyle diyorsun ama senin karşında
Parti açıp ilk seçiminde oyun başkanlığını kazanan daha sonra hasetler tarafından çekilemediği için darbe yapılan, daha sonra partisini kapatan ama partisini kapatmasına rağmen tekde oyun başkanı olan biri var. Üstelik önemli olan Oyun başkanlığının süresi değil işlevi. Emekli mayışım var benim![]()
Şimdi böyle diyorsun ama senin karşında
Parti açıp ilk seçiminde oyun başkanlığını kazanan daha sonra hasetler tarafından çekilemediği için darbe yapılan, daha sonra partisini kapatan ama partisini kapatmasına rağmen tekde oyun başkanı olan biri var. Üstelik önemli olan Oyun başkanlığının süresi değil işlevi. Emekli mayışım var benim![]()
Bu safaat herkese yeter. Adam oğlu adamŞimdi böyle diyorsun ama senin karşında
böğün mayışlar da yattı. Ekrem sabahtan beri gruplarda ağzını ayırıyor, mayış yattı diyeŞimdi böyle diyorsun ama senin karşında
Hee sabah 9 da gittim atm ye çektim mayışımıSen simdi ziraat atmsinde kuyrukta beklersin kankam![]()
Strateji yapmakta mı yasakDert etme, nasılsa aday olmayanları milli harekat diye yan parti açıp ondan oraya kaçırıyorsunuz
Mesela D E N İ Z
Dayı hakkımdır kolaymı buralara gelmek. Millet ne uğraşlar veriyorböğün mayışlar da yattı. Ekrem sabahtan beri gruplarda ağzını ayırıyor, mayış yattı diye![]()
Dayı hakkımdır kolaymı buralara gelmek. Millet ne uğraşlar veriyor![]()