54. DÖNEM OYUN BŞK. SEÇİMİ KISA BİR SÜRE SONRA BAŞLIYOR! (1 Kişi İçeride)

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
sizin düşünceleriniz hem birleşmeyelim hemde ortak bir adayımız olsun onu seçelim oh ne ala vallaha sistem degişikliginden dolayı birleşimler oldu partiler olarak cesaretiniz varsa birleşin bu şekilde 2 turunda bir anlamı kalmaz oldu mu??
Türk Ulustan hiç birleşme teklifi gelmedi nasıl birleşelim

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Gerekirse makam almayız kardeş sıkıntı yapma sen. Aylarca kim ağladı herkes gördü.
makamla işim olmaz kardeşim sadece kendi önerilerimi söylerim bundanda bana fayda birşey yok makamla işim olmaz bu herdaim söylerim partime kimsenin hakkını yemem bundan yana emegi olan emeginin karşılıgı alsın derim

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Selam ben Ekrem Oyun Başkanlığım bitti. Koskoca 7 gün süren oyun başkanlığım döneminde rahatsızlık verdiysem özür dilemiyorum, bundan sonra yapacağım herşey kasıtlı olacaktır. Bb grş
Şimdi böyle diyorsun ama senin karşında
Parti açıp ilk seçiminde oyun başkanlığını kazanan daha sonra hasetler tarafından çekilemediği için darbe yapılan, daha sonra partisini kapatan ama partisini kapatmasına rağmen tekde oyun başkanı olan biri var. Üstelik önemli olan Oyun başkanlığının süresi değil işlevi. Emekli mayışım var benim 😅

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Parti açıp ilk seçiminde oyun başkanlığını kazanan daha sonra hasetler tarafından çekilemediği için darbe yapılan, daha sonra partisini kapatan ama partisini kapatmasına rağmen tekde oyun başkanı olan biri var. Üstelik önemli olan Oyun başkanlığının süresi değil işlevi. Emekli mayışım var benim 😅
Sen simdi ziraat atmsinde kuyrukta beklersin kankam 😂

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
🤣🤣 bu arada bende 2 emekli maaşı isterim @BaşkanOnline

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bu safaat herkese yeter. Adam oğlu adam 👏👏👏 dik duruşun yeter karşimm

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
böğün mayışlar da yattı. Ekrem sabahtan beri gruplarda ağzını ayırıyor, mayış yattı diye 🤣